"Nihče ni trdil, da so hitri testi sto odstotno zanesljivi, niti jih ne enačimo s PCR testi."
KDO KOMU LAŽE? (nova24tv.press) Nos raste, ker če bi bilo tako, HAT ne bi upoštevali v statistiki, ane?! Ampak številke NE SMEJO padat.. Le zakaj?!
In kar naenkrat bo spet vse naše! Ha ha ha! In angleškega seva se ne bojimo več! Iz črne skoraj čez noč v oranžno! Pa mi smo res fenomenalni. Samo še avijoni manjkajo! Me prav zanima kaj ima tokrat PV za bregom. Hmmm!
Janezek ne ukinjaj stvari ker potem ti bo zmanjkalo dinarčkov.Kje boste pa reveži potem kasiral.Puske,topove,tanke,maske ,respiratorje.cepiva,testerje,igle za testiranje,ves kolk je to dnrja od porovizije.Če boš pa to ukinu kaj bo pa pol.Samo tvoja ubog plača.Pusti rajo neka plati kad ima.
Pa prav v ponedeljek, ko je praznik!!!
"Nihče ni trdil, da so hitri testi sto odstotno zanesljivi, niti jih ne enačimo s PCR testi." KDO KOMU LAŽE? (nova24tv.press) Nos raste, ker če bi bilo tako, HAT ne bi upoštevali v statistiki, ane?! Ampak številke NE SMEJO padat.. Le zakaj?!
In kar naenkrat bo spet vse naše! Ha ha ha! In angleškega seva se ne bojimo več! Iz črne skoraj čez noč v oranžno! Pa mi smo res fenomenalni. Samo še avijoni manjkajo! Me prav zanima kaj ima tokrat PV za bregom. Hmmm!
Janšek,Fafangel je reku do 5.r.,zakaj ga ne upoštevaš??
Celotno epidemijo vodi samo JJ vsi ostali so samo figure ki se z nijim v večini strinjajo.
Janezek ne ukinjaj stvari ker potem ti bo zmanjkalo dinarčkov.Kje boste pa reveži potem kasiral.Puske,topove,tanke,maske ,respiratorje.cepiva,testerje,igle za testiranje,ves kolk je to dnrja od porovizije.Če boš pa to ukinu kaj bo pa pol.Samo tvoja ubog plača.Pusti rajo neka plati kad ima.
Ako se one Twito ne premislijo!