18 evropskih držav ima ceno za dizel nižjo od 1€!!
Navzgor omejena cena goriva je bila ena od redkih pozitivnih dediščin socializma, pa smo jo odpravili.
Verjetno imamo cenejše gorivo od ostalih zaradi pokvarjene in nesposobne diktatorske vlade?! Levičarji v napad.
Kolikor jaz vem prejšnja vlada ni zviševala trošarin... trenutna jih je že. Cena na trgu pa ni odvisna od vlade...
18 evropskih držav ima še nižjo ceno
janko, jest ne vem katero Evropo imaš v mislih, namreč jaz vidim samo Litvo, Poljsko in Romunijo...
Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke == Hosset.Com
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
18 evropskih držav ima ceno za dizel nižjo od 1€!!
Navzgor omejena cena goriva je bila ena od redkih pozitivnih dediščin socializma, pa smo jo odpravili.
Verjetno imamo cenejše gorivo od ostalih zaradi pokvarjene in nesposobne diktatorske vlade?! Levičarji v napad.
Kolikor jaz vem prejšnja vlada ni zviševala trošarin... trenutna jih je že. Cena na trgu pa ni odvisna od vlade...
18 evropskih držav ima še nižjo ceno
janko, jest ne vem katero Evropo imaš v mislih, namreč jaz vidim samo Litvo, Poljsko in Romunijo...
Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke == Hosset.Com