Jaz večinoma kupujem slovenske izdelke in to v slovenskih trgovinah, ker tujim izdelkom ne zaupam preveč, pa tudi tuje trgovine pri nas so meni tako tako. Razni Lidli in Hoferji, tja ne zahajam. Kar se pa paradižnikov tiče pa sem… ...prikaži več hudo navdušena nad tem Luštom, ki ga predelujejo nekje v prekmurju. Pa tudi v Tuševih trgovinah se ga dobi, jaz sem ga že probala in super!
Ne vem zakaj se še ljudje strupijo s cenejšim, neokusnim, vodenim paradižnikom?? ...Sem poskusil slovenskega in vam povem da sem se končno najedel prave okusne in zdrave solate.. Po njem nič več pekoče kisline v želodcu, s tistim… ...prikaži večm cenejšim so bile želočne težave stalno. tako da sem se moral paradižniku odpovedati...Sedaj pa nič hudega če stane malo več. Saj je po okusu in zdravju vreden te cene ... Odslej poceni zelo slab paradižnik, pri nas doma ne bo več na mizi.
Pravzaprav bi moral takole razmišljat - prvo pravilo : če je le mogoče jej biološko pridelano doma, ker sam sebe sigurno ne boš goljufal. Drugo pravilo : jej sezonsko hrano, ki je po možnosti pridelano čim bližje tebi doma (hrana,… ...prikaži več ki je dejansko Slovenskega porekla). In tretje pravilo, ne kupuj poceni hrane.
Eno izmed mojih osnovnih pravil pri prehrani je: raje manj hrane, ampak tisto kakovostne, kot več hrane in tisto šodraste.
Jaz večinoma kupujem slovenske izdelke in to v slovenskih trgovinah, ker tujim izdelkom ne zaupam preveč, pa tudi tuje trgovine pri nas so meni tako tako. Razni Lidli in Hoferji, tja ne zahajam. Kar se pa paradižnikov tiče pa sem… ...prikaži več hudo navdušena nad tem Luštom, ki ga predelujejo nekje v prekmurju. Pa tudi v Tuševih trgovinah se ga dobi, jaz sem ga že probala in super!
Ne vem zakaj se še ljudje strupijo s cenejšim, neokusnim, vodenim paradižnikom?? ...Sem poskusil slovenskega in vam povem da sem se končno najedel prave okusne in zdrave solate.. Po njem nič več pekoče kisline v želodcu, s tistim… ...prikaži večm cenejšim so bile želočne težave stalno. tako da sem se moral paradižniku odpovedati...Sedaj pa nič hudega če stane malo več. Saj je po okusu in zdravju vreden te cene ... Odslej poceni zelo slab paradižnik, pri nas doma ne bo več na mizi.
Pravzaprav bi moral takole razmišljat - prvo pravilo : če je le mogoče jej biološko pridelano doma, ker sam sebe sigurno ne boš goljufal. Drugo pravilo : jej sezonsko hrano, ki je po možnosti pridelano čim bližje tebi doma (hrana,… ...prikaži več ki je dejansko Slovenskega porekla). In tretje pravilo, ne kupuj poceni hrane.