Kaj lahko naredi, pokliče Gregoriča ptiča in gorenjskega slavčka Sajovica, ova jeva strokovnjaka za sekrete, kanalizacijo in odpadne vode na cestišču, ki ravnokar raspravljata v parlamentu o Jankovićevi greznici, …
Gleda lahko okoli sebe s prostorsko predstavo in predvidevanjem.. so take ali drugacne situacije na cesti, da vcasih tudi nenamerno lahko zalijes nekoga.. Sicer ne vem kako hodite vi.. ampak sam vem da ob velikih luzah pogledam kaj se dogaja… ...prikaži veča okoli mene in po potrebi počakam ali pospesim..
Res je, da moraš malo gledat okoli sebe, ampak včasih je pa lahko situacija takšna, da se ne moreš pravočasno umaknit, ker te omejuje ograja ali kakšna druga ovira. Sodelavko je pozimi "stuširal" oz. dobesedno zalil tovornjak, da je teklo… ...prikaži več od nje in čisto nov zimski plašč je šel v smeti, ker ga tudi v čistilnici niso mogli očistit.
Raje naj občine in država uredijo ceste, ne pa da vozimo po taki sramoti od cest... Debilen slovencelj, kot vedno, jezi se na voznika ki morda ni nič kriv namesto na tistega, ki bi moral urediti cesto...
Preklinjaš dokler ne prideš domov in se preoblečes. To je vse
Toži najobčino,ker ni uredila kanalov za odtok vode
V levi roki dežnik, v desni pa opeko ali granitno kocko, ki jo kažete voznikom...Zadeva deluje ;))
Si me prehitel,za take imam vedno kamen pri roki!!!
Tak kamen se ti lahko odbije in potem nebo poceni......
Sem pozabil dodati,pa še solzivec imam!!!
Lol:) Lu, te bo zadel račun za povzročeno škodo na plehu!
@lucki- TOČNO TAKO..!! DELUJE !! Ko pa je treba bejžat, zapreš marelo in tečeš.... saj moker si že tak al tak :-) :-)
Pametni ste za popizdit, delal bi skodo noben pa nebi gledal okol sebe..
A boš s ceglom okoli hodil!?
Pantani! Ti si pa verjetno zelo zakompleksan, da kamenje in solzivec s seboj nosiš! A si bil zlorabljen v preteklosti?
Ste člani SDSsa, da v resnici mislite da z granitnimi kockami in opeko okoli hodimo...Keri kreteni..
Tok so zabiti,da ne razumejo sarkazma!!!
SDS ni le kratica stranke, je predvsem diagnoza v psihiatriji...
Kaj lahko naredi, pokliče Gregoriča ptiča in gorenjskega slavčka Sajovica, ova jeva strokovnjaka za sekrete, kanalizacijo in odpadne vode na cestišču, ki ravnokar raspravljata v parlamentu o Jankovićevi greznici, …
Gleda lahko okoli sebe s prostorsko predstavo in predvidevanjem.. so take ali drugacne situacije na cesti, da vcasih tudi nenamerno lahko zalijes nekoga.. Sicer ne vem kako hodite vi.. ampak sam vem da ob velikih luzah pogledam kaj se dogaja… ...prikaži veča okoli mene in po potrebi počakam ali pospesim..
Res je, da moraš malo gledat okoli sebe, ampak včasih je pa lahko situacija takšna, da se ne moreš pravočasno umaknit, ker te omejuje ograja ali kakšna druga ovira. Sodelavko je pozimi "stuširal" oz. dobesedno zalil tovornjak, da je teklo… ...prikaži več od nje in čisto nov zimski plašč je šel v smeti, ker ga tudi v čistilnici niso mogli očistit.
Golobizem. Mr. Taubi je gradnje, rekonstrukcije cest ustavil. Sicer gre pa tukaj za kulturo voznika.
Priporočam kopalke in brisačo 🤔
Raje naj občine in država uredijo ceste, ne pa da vozimo po taki sramoti od cest... Debilen slovencelj, kot vedno, jezi se na voznika ki morda ni nič kriv namesto na tistega, ki bi moral urediti cesto...
Kar naj frajerji počnejo to! So že pa je bilo marsikomu kasneje, ko sem ga dobil žal! Kar naj, ni problema! V bolnici se bo že našel prostor!