Kakšna je vaša trenutna "frekvenca"....Vsakih 25 minut "nov" članek z enako vsebino in drugačnim naslovom.....Ste morda pomislili, da s tem pri ljudeh vzbujate gnus in odpor?!
Vam je Jelinčić urednik, ki meni, da je narod butast ?!
lažejo,jim ne verjamem...sama sem iz KP, delam z ljudmi...danes moj test negativen,le kje so tej bolani ljudje...če smo res na 2.mestu bi že davno mogla bit pozitivna,kljub uporabi mask in razkužil
@jate,jaz sem se včeraj zadnjič za letos skopal v morju. Skupno letos 9× .Dovolj.Vse skupaj za dve osebe(vožnja in hrana) me je prišlo 180 EUR.Tako da,ker ne kupujem vinjete 70 EUR.... .Dobr ne?!?!?!
problem IJS-ja je, ker se napaja iz davkoplačevalskega denarja, delajo pa to kar bi morali na STA ali drugi novinarji...naj raje delajo svoje, ne da štejejo mrtve
IJS tudi mene preseneča, da skoraj do dneva natančno napovejo.Pa še za skor pol leta naprej vedo kdaj bo nov val in še bolj hud. Še vremenarji nimajo takšnih dobrih radarjev, da bi vreme tako natančno lahko napovedali.
Kakšna je vaša trenutna "frekvenca"....Vsakih 25 minut "nov" članek z enako vsebino in drugačnim naslovom.....Ste morda pomislili, da s tem pri ljudeh vzbujate gnus in odpor?! Vam je Jelinčić urednik, ki meni, da je narod butast ?!
lažejo,jim ne verjamem...sama sem iz KP, delam z ljudmi...danes moj test negativen,le kje so tej bolani ljudje...če smo res na 2.mestu bi že davno mogla bit pozitivna,kljub uporabi mask in razkužil
@jate,jaz sem se včeraj zadnjič za letos skopal v morju. Skupno letos 9× .Dovolj.Vse skupaj za dve osebe(vožnja in hrana) me je prišlo 180 EUR.Tako da,ker ne kupujem vinjete 70 EUR.... .Dobr ne?!?!?!
zakaj toliko spreminjaš vzdevke???? taki ki imajo več obrazov se raje ognem
Tako "točnih" napovedi kot nam ki daje IJS ni imela niti Baba Vanga,so pa oboje strašljive.
problem IJS-ja je, ker se napaja iz davkoplačevalskega denarja, delajo pa to kar bi morali na STA ali drugi novinarji...naj raje delajo svoje, ne da štejejo mrtve
IJS tudi mene preseneča, da skoraj do dneva natančno napovejo.Pa še za skor pol leta naprej vedo kdaj bo nov val in še bolj hud. Še vremenarji nimajo takšnih dobrih radarjev, da bi vreme tako natančno lahko napovedali.
Lahko je v Lj največ okužb po številu, ampak procentualno na št prebivalstva pa je to nizka številka.
KAJ PAZNANSTVENIKI ŠTRUKELJ ,JANI,ČOBANIČ,ŽUREJ,ESMERALDA ,GODINA JEŠEZMIRAJ V HOSTI BABURA TRAPASTA.
ka pa se ti polpismeni glasiš..spat nazaj!!