Jaz marsikoga na splošno ne maram, ker se večinoma ne strinjam in po mojem je lahko tudi psiho, pa ne pomeni, da mu bom redno filal minuse, če kaj prav napiše.
tko so penzijo dajal 20 let nazaj..danes če maš pooblastilo greš pa lepo na banko al pošto pa dvigneš za kogarkoli..lahko tud za
sosedovo Micko🥺drugace pa grozno kaj folk vse počne...
Če denar dvigneš na bankomatu, te nobeden nič ne vpraša.
Očiten pohlep neke lenobe,zakaj bi delal...Vse naj vrne z obrestmi in najmanj 15 let zapora naj dobi!!
Kdo pa pravim da je bila pokjna že 6 let.. v-iz skrinei bode to težko..
Oja sej res trmu modelu smo usrj 7 kep zabrisal v okno lmao
Z Juretom Godlerjem v glavni vlogi na Youtube, "Psiho (2013) 30:16 min".
Tega pa še nisem vedu+ vidu... DOBRA.. :-) :-)
Na koncu je dobra,ko dohtr razlaga...,"A je Roman Romana,al je Romana Roman.... . Skratka Roman je prfuknen!!"
rezultat revščine in stanja v Slo,v rusiji takih primerov dost ,katastrofa
Če jo je imel v skrinji, bode težko dokazati da je pokojna že 6 let..
Groza, kakšen psihopat ...
Minusi, ki jih prejemaš pa so števec podobnih psihopatov, ki so istočasno obiskovalci teh strani, v realnosti jih je še več. To je šele groza.
To si ti narobe tolmačiš... .Minus so ji dali zato,ker psihopat tolče čez psihopata. Je dvolična.Nekaj govori,drugo misli, tretje dela.
Jaz marsikoga na splošno ne maram, ker se večinoma ne strinjam in po mojem je lahko tudi psiho, pa ne pomeni, da mu bom redno filal minuse, če kaj prav napiše.
Evo,na en + in še na aktualno tematiko...., Youtube,"Psiho (2013) od 26.minute naprej".
da to ni ušpičil Amerikanec ?
A jo je vsakega zadnjega v mescu dal na balkon sedet,da je poštar pustu penzijo?
tko so penzijo dajal 20 let nazaj..danes če maš pooblastilo greš pa lepo na banko al pošto pa dvigneš za kogarkoli..lahko tud za sosedovo Micko🥺drugace pa grozno kaj folk vse počne...
res grozno ampak je to posledica stanja v družbi pri nas in primer za psihiatra
Youtube,"Psiho (2013)" od 28. minute naprej.
Ja . Ti igraš truplo
Ti si pa dvojnik od Godlerja.
No če bil res tako zabaven in glasbeno nadarjen ..to je za mene kompliment..ti butec iz kleti trstenjakove
Si bom na bolšjaku za drobiž kupil partijsko knjižico in oficirsko uniformo JNA... .Mogoče bo pol kaj boljše.