Meni so v oči padli v poplavi zahodnih trgovskih verig ruski marketi Mere in Svetofoj v Srbiji. Pretežno ruski izdelki so resnično ceneni v primerjavi s tistim kar ponujajo domači in zahodni trgovski ponudniki. Podobno se bo zgodilo s kitajci… ...prikaži več s katerimi so podpisali brezcarinsko trgovanje..
Hrana pomeni dobro polovico mesečnega proračuna povprečne slovenske družine, pri revnejših še več. Zato ima tisti, ki ponudi cenejše izdelke vedno dobre možnosti za dober zaslužek. In ni potrebno, da je ravno vrhunska. Praviloma tudi ni.
Ej to sem že deset let nestrpno čakal, ravno Studenac nam je manjkal...
Dober sarkazem....
Več je konkurence ,boljše je za nas
Meni so v oči padli v poplavi zahodnih trgovskih verig ruski marketi Mere in Svetofoj v Srbiji. Pretežno ruski izdelki so resnično ceneni v primerjavi s tistim kar ponujajo domači in zahodni trgovski ponudniki. Podobno se bo zgodilo s kitajci… ...prikaži več s katerimi so podpisali brezcarinsko trgovanje..
Užaljeni ukrofil ti je že stisnu minus samo da si omeni Ruse,res so neverjetni,s tem samo kažejo svoj nizek IQ!!!
Zgolj zato ker je Ender3,tudi če ne vem kaj napiše,ker ne razmišlja kot ovca pa mu ovce pritisnejo minus
Hrana pomeni dobro polovico mesečnega proračuna povprečne slovenske družine, pri revnejših še več. Zato ima tisti, ki ponudi cenejše izdelke vedno dobre možnosti za dober zaslužek. In ni potrebno, da je ravno vrhunska. Praviloma tudi ni.
Še ena trgovina,ki bo prodajala poljsko robo in ostalo svinarijo
Zanimivo da slovenskih trgovcev ne zanima pogorišče Mercatorja. Ali pa je naša politika toliko vpeta v te posle da se vnaprej obupa?
Ko je** merkator,itak ni naš
al jibo jim ja mater nekaju paprike v pavlaci
Si se ga naluckal, pa ne vidiš črk na tipkovnici?