Z enostavnim domačim spletnim delom v prostem času zaslužim več kot 15.000 EUR. Sem redni študent in samo s tem, ko sem dve uri opravljal to službo, sem prejšnji mesec s tem delom zaslužil 17.528 EUR.
......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
če temu lahko rečeš voznik - šus u butasto bućo pa avto odvzet in otroka pa legebitri in tako, kot so ukradli u veleju dva otroka, ki pa se je za njima izgubila vsaka sled - smrt komunizmu - c-dur… ...prikaži večr krade teš, kriminalce (komunalo) nato pa za župana, da bo delal onmu hudiću, ki se mu prikazujejo bele miške - majcene - družbo tatinskih komunistof !
smrt rdećim lopovom, ki kradejo delovne ljudi !
lada, umiri se, dihaj! A si ravno z nočnega potepanja po gostilnah zdaj ko ni več omejitev 😂😂😂
razgret avto,obvezno takoj odpri vrata ,če ne razbiješ šipo brez pardona,pol pa klicat pomoč itd
Z enostavnim domačim spletnim delom v prostem času zaslužim več kot 15.000 EUR. Sem redni študent in samo s tem, ko sem dve uri opravljal to službo, sem prejšnji mesec s tem delom zaslužil 17.528 EUR. ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
če temu lahko rečeš voznik - šus u butasto bućo pa avto odvzet in otroka pa legebitri in tako, kot so ukradli u veleju dva otroka, ki pa se je za njima izgubila vsaka sled - smrt komunizmu - c-dur… ...prikaži večr krade teš, kriminalce (komunalo) nato pa za župana, da bo delal onmu hudiću, ki se mu prikazujejo bele miške - majcene - družbo tatinskih komunistof ! smrt rdećim lopovom, ki kradejo delovne ljudi !