ceste v sloveniji niso primerne za kolesarje,oz. toliko so zanič ,da ne bi kdo mislil da imam kaj proti kolesarjem,samo bolje je ne iti na cesto s kolesom,vsaj tako zgodaj zjutraj
Točno ! Slovenija je gradila avtoceste samo zaradi zaslužka ,pri kolesarjih tega ni ! In potem razni slogani ; Slovenija kolesarjem prijazna dežela ? Haa,ha V sosednji Avstriji poteka takoj za našo mejo kolesarska pot od Spielfelda vse do avstrijske… ...prikaži več Radgone in tam nastopi cesta smrti za kolesarje .
https://www.google.si/maps/dir/Radgona,+8490,+Avstrija/Spielfeld+Staatsgrenze+(Tarifpunkt),+8471,+Avstrija/@46.6866199,15.8113891,12z/data=!4m14!4m13!1m5!1m1!1s0x476f138dc5443af1:0xda29d7cb790fd640!2
Ja in kaj imaš od te tvoje avstrijske kolesarske ! Tam se greš šport in izlet , po njej se ne more nobeden voziti v sklužbo ! Tu gre za divjanje jutranje dostave trgovinam !
V Sloveniji umre cisto prevec kolesarjev. Tudi sam veliko kolesarim in mrtvi v kombijih poskrbijo, da te marsikateri preseka, ce v njem sedi se needuciran in objesten voznik, nesreca ni dalec. ne vem, kaj je botrovalo tej nesreci, a dejstvo… ...prikaži več je, da je kolesar sibkejsi in bi zato vozniki morali biti zelo previdni, uvidevni. Zaradi nekaj sekund hitreje na cilju, vzamejo življenje. Vede ali nevede, z rizicnim obnasanjem na cesti. Slovenci smo nori vozniki.
@pepi - če.. veš da kot voznik dominiraš napram kolesarju, kar avto-posamzeniki ŽAL RADE VOLJE uporabljajo.. Kot vem, zakon pravi, da ima šibkejši udeleženec v prometu prioriteto- prednost.. Sem kolesar ( 100%) zadnjih 24 let) in zaradi objestnih voznikov, na… ...prikaži veča pram kolesarje, pazim nase bolj, kot na odrgnaje avto..Res pa je, da me hči vseskozi "nadira" ,za kaj nimam čelade..
ceste v sloveniji niso primerne za kolesarje,oz. toliko so zanič ,da ne bi kdo mislil da imam kaj proti kolesarjem,samo bolje je ne iti na cesto s kolesom,vsaj tako zgodaj zjutraj
Točno ! Slovenija je gradila avtoceste samo zaradi zaslužka ,pri kolesarjih tega ni ! In potem razni slogani ; Slovenija kolesarjem prijazna dežela ? Haa,ha V sosednji Avstriji poteka takoj za našo mejo kolesarska pot od Spielfelda vse do avstrijske… ...prikaži več Radgone in tam nastopi cesta smrti za kolesarje . https://www.google.si/maps/dir/Radgona,+8490,+Avstrija/Spielfeld+Staatsgrenze+(Tarifpunkt),+8471,+Avstrija/@46.6866199,15.8113891,12z/data=!4m14!4m13!1m5!1m1!1s0x476f138dc5443af1:0xda29d7cb790fd640!2
Ja in kaj imaš od te tvoje avstrijske kolesarske ! Tam se greš šport in izlet , po njej se ne more nobeden voziti v sklužbo ! Tu gre za divjanje jutranje dostave trgovinam !
Žurnalček zakaj misliš,da se ni možno voziti v službo ? Si kdaj kdaj slišal za dnevno migracijo ?
V Sloveniji umre cisto prevec kolesarjev. Tudi sam veliko kolesarim in mrtvi v kombijih poskrbijo, da te marsikateri preseka, ce v njem sedi se needuciran in objesten voznik, nesreca ni dalec. ne vem, kaj je botrovalo tej nesreci, a dejstvo… ...prikaži več je, da je kolesar sibkejsi in bi zato vozniki morali biti zelo previdni, uvidevni. Zaradi nekaj sekund hitreje na cilju, vzamejo življenje. Vede ali nevede, z rizicnim obnasanjem na cesti. Slovenci smo nori vozniki.
mrtvi nepregledni koti v kombijih brez zadnjih stekel sem mislil.
Če veš, da te nekdo drug zaradi mrtvega kota ne vidi, potem se razumen človek pazi sam.
@pepi - če.. veš da kot voznik dominiraš napram kolesarju, kar avto-posamzeniki ŽAL RADE VOLJE uporabljajo.. Kot vem, zakon pravi, da ima šibkejši udeleženec v prometu prioriteto- prednost.. Sem kolesar ( 100%) zadnjih 24 let) in zaradi objestnih voznikov, na… ...prikaži veča pram kolesarje, pazim nase bolj, kot na odrgnaje avto..Res pa je, da me hči vseskozi "nadira" ,za kaj nimam čelade..
Hja kdo bo med vožnjo urejeval dobavnice in naročilnice ! Gre za kombi jutranje dostave , kako pa oni vozijo je pa vsem jasno !