Na podmornici so bili ruski turisti. Kdor gre v Egiptu na kakršno koli plovilo mora vedeti, da je to ruleta. Predpisi so slabi, kontrole ni, kvaliteta bark pod nivojem. Kar navzven zgleda kot jahta, je navadna lesenjača, krmar brez instrumentov,… ...prikaži več globinomera. Kapitan in posadka so priučeni, nobene šole. V prometu imajo letno 15.000 mrtvih. Po srbsko "ko stigne, stigne".
Jaz poznam enga hujšega s prisotnostjo analne sonde in čipa s strani mi5-mi6-cia in ostalih demokratskih woke iztrebkov, imenuje se KmodrI_ in piše tukaj.
Za podmornice je zelo značilno, da se potopijo, hehehe.
...posebej lepo....z Rusi, ki niso na fronti...a ne!
in folk še vedno rine na te predpotopne galeje. očitno je premalo mrtvih da se oblasti zganejo
Tudi avioni se zrušijo ,pa gredo še vedno vsi na avion.
Juric,pač nekateri so hlapci že po defaultu in če jim rečejo da treba sovražit ruse ,pa je tako kot je.
Na podmornici so bili ruski turisti. Kdor gre v Egiptu na kakršno koli plovilo mora vedeti, da je to ruleta. Predpisi so slabi, kontrole ni, kvaliteta bark pod nivojem. Kar navzven zgleda kot jahta, je navadna lesenjača, krmar brez instrumentov,… ...prikaži več globinomera. Kapitan in posadka so priučeni, nobene šole. V prometu imajo letno 15.000 mrtvih. Po srbsko "ko stigne, stigne".
Uauu,ker živiš tam pa vse veš ,pa bo vse to držalo😂
Sami Rusi,nobene škode ;-)
Ukrajinci - teh res ni škoda :)
Rekli so: Rusi!
Najprej so ljudje, očitno ti nisi človek.
Res je, tudi Rusi so ljudje...žal s prisotnostjo hudih psihopatlogij! Poglej Putlerja...
Jaz poznam enga hujšega s prisotnostjo analne sonde in čipa s strani mi5-mi6-cia in ostalih demokratskih woke iztrebkov, imenuje se KmodrI_ in piše tukaj.