Pod streho /pod-streho/nepremicnine
117427 ogledov

V ponedeljek se za več sto tisoč ljudi izteče rok, mnogi ga spregledajo

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Leon 07:41 05.oktober 2024.

Lanski rekorder je imel za 785 hiš nepremičnin. Avtor J.Z.

NickMason 07:42 05.oktober 2024.

Njegov problem.

• Enzgg4 10:22 05.oktober 2024.

Je bilo že pojasnjeno, da ne gre za hiše ali stanovanja, ampak na splošno za nepremičnine, to pa je lahko marsikaj. Tudi par m2 velika flika zemlje.

Garancija 10:24 05.oktober 2024.

Rad bi videl to vsoto zbrano na kupu

• Enzgg4 10:33 05.oktober 2024.

Članek je pa itak reciklaža. Že ob odmeri NUSZ so nabijali na isto temo. Če kdo pozabi na 2. obrok, lahko plača obe položnici skupaj. Mu nihče ne brani. Lahko tudi v enem kosu, če ima klik ali katero drugo ...prikaži več e-banko. Če plačuje gotovinsko, si pa lahko z neta potegne program za izpis nalogov, spiše nalog za cel znesek, sprinta na navaden list papirja in plača v mečkatorju. Na pošti ali banki bo sicer rabil UPNQR obrazec, ki jih lahko kupi na pošti. Stane kaksne 3 cente.

• Enzgg4 10:35 05.oktober 2024.

P.S. kolikor vem, se da obveznosti poravnat tudi na izpostavah ujp. Brezplačno.

• dare326 15:32 05.oktober 2024.

Če plačuješ z Klikom ali podobnim produktom, vsaki položnici določiš datum plačila in pozabiš.

• Enzgg4 16:13 05.oktober 2024.

Tudi to je možno. Sam sicer tega nisem nikoli prakticiral, ker mi ni bilo treba. Vedno sem imel dovolj na računu, da sem lahko takoj poravnal vse obveznosti. Zapadle in nezapadle

• Štrikzajla 13:49 07.oktober 2024.

Tudi naš župan je zvišal za 100%. Zmene od človeka iz Log Dragomerja.

• andrija 12:26 05.oktober 2024.

kaj pa mi,ko je naš pametni župan,ker rabi denar, zvišal za 100% in smo namesto dveh dobili štiri položnice?

• miho 14:56 05.oktober 2024.

Namesto, da se ti levi poslanci igrajo umazane igre, naj raje spremenijo zakon o davčnem postopku, ki izgleda, da je na nekaterih mestih neživljenjski.

• bobubob 17:31 05.oktober 2024.

Nadomestilo za uporabo stvari, ki sem jo kupil in je moja last? Kaj ko bi občina meni plačala nadomestilo za uporabo parkirišča, s katerim služi parkirnine - saj ga je zgradila tudi z mojim denarjem in sem torej vsaj (neformalni) ...prikaži več solastnik? Pri čemer občina ni pri gradnji moje bajte prispevala čisto nič, nasprotno, jaz sem ji moral plačati takse, komunalca, dpn...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.