Kdaj pa bo kdo začel s preiskavo obeh kultov, ki sta naivne državljane prepričala k temu, da vloži svoj denar v dve največji banki v državi in jim potem ta denar ukradla pod pretvezo "nujne sanacije" obeh bank?
Najprej obiščite Aleksandro, nato Bracota, ne pozabite na vedeževalca Blaža, na koncu pa še k Herti. Vaše življenje bo cvetelo na drugem nivoju.....ko vam svoj pečat pritisne še Holob. Srečna državica, molzna kravica.
hej, dobro si napisal...bracota, tipu se še govorit ne da, pa pobere denar. mene je znanec vlekel na bracota, a sem preškrt, da bi mu kaj dal, pa ni bilo čudeža, sem se moral kar sam potruditi, pa mal sprement… ...prikaži več navade, pa je šlo. jebeš te šarlatane.
Vsaka šola nekaj stane, meni se ti zblojenci ne smilijo. Izkoristili so jih, kot vere in religije izkoriščajo za cuzanje ljudi ali pa ideologije (npr. politične) da čim več poberejo od ljudi. Najbolje je bilti neodvisen od vsega tega, obdan… ...prikaži več s sabo in nekaj najbližjimi, pa živeti mirno živlejnje, brez "hrepenenja" po nečem ...česar ni.
no ko si že omenil jelinčiča, tip je erste klasse prevarant. sploh ni nek nacionalist in ljubitelj Slovenije in Slovencev. V bistvu je nategun, ki se proda za 500 evrov (včasih za 500 mark), pa če je šansa, ukrade kakšen… ...prikaži več svečnik po cerkvah. V bistvu poden od človeka, za Slovenijo ni naredil absolutno nič dobrega.
Spoštovani, pravkar smo vam poslali zavarovalno pogodbo za vašo zahtevo v višini 10.000 evrov. Prosim, podpišite in nam ga vrnite.
Hvala in nestrpno bomo čakali na vašo vrnitev.
Lep pozdrav, ga. PERRIN
"V enem dnevu sem vzel sedem kreditov" Bedaki res rastejo po drevesih !
Kdaj pa bo kdo začel s preiskavo obeh kultov, ki sta naivne državljane prepričala k temu, da vloži svoj denar v dve največji banki v državi in jim potem ta denar ukradla pod pretvezo "nujne sanacije" obeh bank?
Kje je falirani bančnik Bajuk in RKC - enota Maribor - Vatikan ?
bos dobil nazaj. spremljaj situacijo
Hepi kult v hepi državi...
Žalostno je da smo bili 91 tako enotni,danes pa skregani do amena,kje vam je pamet
Sprasujem se, zakaj so vsi ti osebki se zivi? v dominikani ali sloveniji? ce ne deluje pravna drzava, zagotovo deluje podzemlje.
Najprej obiščite Aleksandro, nato Bracota, ne pozabite na vedeževalca Blaža, na koncu pa še k Herti. Vaše življenje bo cvetelo na drugem nivoju.....ko vam svoj pečat pritisne še Holob. Srečna državica, molzna kravica.
hej, dobro si napisal...bracota, tipu se še govorit ne da, pa pobere denar. mene je znanec vlekel na bracota, a sem preškrt, da bi mu kaj dal, pa ni bilo čudeža, sem se moral kar sam potruditi, pa mal sprement… ...prikaži več navade, pa je šlo. jebeš te šarlatane.
Prva misel, mi je pesem Katarine Mala - Puf na puf. Kako so bili tako naivni oz. so si pustili oprati možgančke...
Vsaka šola nekaj stane, meni se ti zblojenci ne smilijo. Izkoristili so jih, kot vere in religije izkoriščajo za cuzanje ljudi ali pa ideologije (npr. politične) da čim več poberejo od ljudi. Najbolje je bilti neodvisen od vsega tega, obdan… ...prikaži več s sabo in nekaj najbližjimi, pa živeti mirno živlejnje, brez "hrepenenja" po nečem ...česar ni.
V Sloveniji imamo ogromno šlogarc, zdravilcev, čudodelnikov itd. in vsi ti vlečejo neobdavčen denar od ljudi.
Nekaj podobnega. kot kult Sloboda. Kdaj bodo ti odgovarjali za nategnjene slovence s slobodnim plesom?
Odakle si ti ...Prijedor, tam blizu ?!
Iz kje si ti? Iz hoste?
Nisem... Moja prababica je bila na avstrijskem dvoru...ampak žlahte si pač ne moreš izbirati.. Raje bi videl, da bi bila neka kmetica z Balkana...
First they were HAPPY now they WORRY
Kot je djau Jelinčić...narod je butast...Tudi sekta SDS to dokazuje...:)
Če že daješ primer butastega človeka, si nastavi ogledalo.
Najbolj butasti so tisti, ki so volili Svobodo. Verjetno so to že spoznali in se butajo z glavo v zid.
Ptič je nategnil folk še za veliko več denarja kot tale smešna mala hepi seka.
no ko si že omenil jelinčiča, tip je erste klasse prevarant. sploh ni nek nacionalist in ljubitelj Slovenije in Slovencev. V bistvu je nategun, ki se proda za 500 evrov (včasih za 500 mark), pa če je šansa, ukrade kakšen… ...prikaži več svečnik po cerkvah. V bistvu poden od človeka, za Slovenijo ni naredil absolutno nič dobrega.
Seveda je tip kreten, ampak je imel v oceni Slovencev prav..
kult svoboda - kar se vidi pri poslancih in še posebno poslankah. be ,beee ovce
V kolikor ti je bližje kult Hepi Janez pol pejd tja ...za naivne je veliko možnosti .
Sekta SĐS s svojimi priveski je isti kurac.
Spoštovani, pravkar smo vam poslali zavarovalno pogodbo za vašo zahtevo v višini 10.000 evrov. Prosim, podpišite in nam ga vrnite. Hvala in nestrpno bomo čakali na vašo vrnitev. Lep pozdrav, ga. PERRIN
Ali želite najti žensko za eno noč? Pojdi na -- Sexy24.mom
Ne vem no, take sekte pritičejo desničarjem in ne levičerjem.
Golob vas lupi kot banane še 5x bolj in trajno na dolgi rok
V tej zgodbi Golobčka najde samo paranoični psiho.