Menda je v hotelu Kempinski še nekaj prostora. Kuglo na nogo pa pustit zunaj. Ministri naj raje poskrbijo za reveže, ki delajo za drobiž in živijo v nemogočih razmerah.
Mislim,kaj sploh pizdijo????Bili bi posteni,pa ne bi bilo teh tezav,ne?
Najbolj efektivna resitev,da te "frajercke"konkretno prizemljijo bi bila,da jih posljejo v kak turski ali pa juznoameriski zapor.Me zanima,ce bi tam bili glasni.Kriminalci eni,sus v buco in konec.In jaz delam za to golazen.Fak.
Kaj pravzaprav pričakujejo težki kriminalci? Saj nekdo, ki sedi krajšo dobo ne bo počel kozlarij. Takrat, ko je zaj...., bi se moral zavedati, da ga ne bodo ujčkali v arestu. Pa še vedno se jim predobro godi. Klošarjem gre veliko… ...prikaži več slabše, pa nikjer ne štrajkajo, kajne?
Menda je v hotelu Kempinski še nekaj prostora. Kuglo na nogo pa pustit zunaj. Ministri naj raje poskrbijo za reveže, ki delajo za drobiž in živijo v nemogočih razmerah.
Mislim,kaj sploh pizdijo????Bili bi posteni,pa ne bi bilo teh tezav,ne? Najbolj efektivna resitev,da te "frajercke"konkretno prizemljijo bi bila,da jih posljejo v kak turski ali pa juznoameriski zapor.Me zanima,ce bi tam bili glasni.Kriminalci eni,sus v buco in konec.In jaz delam za to golazen.Fak.
Prvič en dan brez hrane, drugič dva dni in tako naprej, me zanima kolikokrat bodo protestirali.
To sploh ni noben problem. Politi z vodo in pustiti čez noč na mrazu.
Kaj pravzaprav pričakujejo težki kriminalci? Saj nekdo, ki sedi krajšo dobo ne bo počel kozlarij. Takrat, ko je zaj...., bi se moral zavedati, da ga ne bodo ujčkali v arestu. Pa še vedno se jim predobro godi. Klošarjem gre veliko… ...prikaži več slabše, pa nikjer ne štrajkajo, kajne?