Slovenija
4978 ogledov

V koaliciji napeto. Golob o Mescu: Žal mi je, da je to vaš minister!

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jan631 15:54 16.oktober 2023.

Ti nesposobneži se bodo med sabo požrli.

• Grof 17:35 16.oktober 2023.

Ne bodo se, čakam, da se pojavita na talentih, tako kot Boštjan, da jima narod ploska, klovna zarukana

Mehičanka76 19:18 16.oktober 2023.

Mislim, da bi se vlada morala zavedati, da se nesoglasja ureja za zaprtimi vrati, ker trenutno ni čas za javne razprtije. Najbolj pa bi morali imeti v zavest, da če ne bodo složni in enotno pri odločitvah, ki se tičejo ...prikaži več vseh nas, se bo zgodil Janez, samo, da se ga tokrat ne bomo mogli več znebiti.

• lojs 16:36 16.oktober 2023.

slovenčki imajo neomejeno količino denarja, zato jih je treba še bolj priviti ... tista stara "šparovna" populacija izumira, mladina ne špara, ker nima kaj šparat, bolj malo dela, če pa že pa ne tukaj itd. ... to so računi, ki ...prikaži veči bodo v roku manj kot leta prinesli še večjo krizo v državi ... tudi ta moj komnetar je brezplačen

• AnGus 17:15 16.oktober 2023.

To pa se zgodi, ko zaupaš neokomunističnemu liberalcu brez kakršnihkoli osnov ekonomije v skrb ministrstvo za delo, on pa nima niti ene same ure poštene delovne dobe. Edino izkušnje v mlatenje prazne slame ima!

• AnGus 20:15 16.oktober 2023.

Pa kaj je to članek o Mescu ali o Janši? Vzemi si svojega Janšo na WC pa drkaj nanj, če niti enega članka ne moreš prebrati, ne da bi omenil Janšo.

• nostradamus 15:33 16.oktober 2023.

z dvigom trosarin si naredi medvedjo uslugo sokovi zgane pijace in pivo so v sosednji italiji krepko cenejse ze sedaj tobak in cigareti bo pa kot vedno cvetel crni trg

• lojs 15:55 16.oktober 2023.

v tem slovenistanu je res potreben en izrael, da bo folk končno dojel zakaj sploh hodi na volitve

Anion6anion 15:58 16.oktober 2023.

Lukec in njegov škorec. Po novem je Lukec in njegov golobček.

• Šačiri 16:07 16.oktober 2023.

Ne maram Levice ampak Mesec je doktor znanosti proti neandartalcu Golobu.

• lojs 16:19 16.oktober 2023.

napohan dohtar, pa še ves zmeden se trese, če nima doze, maš prav

• AnGus 17:17 16.oktober 2023.

Oba sta doktorja narcisoizma in egocentrizma. 2 napihnjeni žabi. Samo čakam, kdaj bo kdo počil.

• darefoks 16:31 16.oktober 2023.

golob ti si vsekan in bolan

• Idioti 12:50 17.oktober 2023.

Golob , če ni denarja se ne da nič urediti in delati !

AgentPrdo 16:12 16.oktober 2023.

Naj se zravsata kot dve babi itak pa bi zmagal Mesec, ker Golob sploh ni fantek kaj šele dec on je neki brez vretenični kakec.

• desyncx 19:53 16.oktober 2023.

Sej Golob si je pa sam kriv, ko mu Mesec dela probleme. Sej si ga je sam pripeljal. Pa se nekaj otroci kregajo zaradi denarja. Za Ukrajino se vedno najde denar. Sam čakam da se še začnejo Izraelsko vojno financirat. ...prikaži več. Za lastni narod se jim pa dobesedno je*e.

• Grof 17:32 16.oktober 2023.

Ender, kako globoko si zabredel v gnoj, sram te bilo, pred leti, ko sem te srečeval si že kazal znake ukrivljenosti partiji, da si sedaj paže na kolenih pred nutrijo, pa je pričakovano, ubogi trol,.

• Ender3 17:56 16.oktober 2023.

Grof, če sem že trol pa, nisem na nobeni plačilni listi strank. Bog ne daj tisti, ki za obstoj potrebuje maloumno mladino, ki bdi nad medijskim dogajanjem in išče svojo priložnost za samozadovoljevanje svoje mentalne podhranjenosti..Tvoje srečevanje z mano je ...prikaži več zgolj fikcija. Mene ne boš našel na nobenem socialnem mediju. Sem popolnoma antisocialen kar se tega tiče. Fizično pa, te starostniki najmanj brigajo..

• Ender3 15:45 16.oktober 2023.

Malo teatra za javnost..Za to pa imamo parlamentarno demokracijo in svobodno plešemo kakor se komu zdi.. Če to kaga moti naj se spomni prejšnje avtoritarne vlade, kjer so bili neodstopljeni ministri zbolj in samo imena. Vodja je, o vsem odločal ...prikaži večl in ukrepal brez kakršnekoli razprave in kontraargumentov. Tvital je navadno ponoči in na koncu vsem zaželel dobro jutro.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.