Svet
15524 ogledov

V Izraelu potrdili prvi primer "flurone"

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    lluckyss 14:00 01.januar 2022.

Dokaj logično...Kmalu bomo vsi prekuženi z Omikronom in to ne pomeni, da se potem ne moremo nalesti gripe ali nahoda....Bolj bi bilo zanimivo, če bi odkrili hkratno okužbo z Delto in Omikronom.....Boste naslednjič napisali, da ste odkrili hkrati zlom roke ...prikaži več in okužbo z Omikronom ?! ..Butalci...

• ec568744f0d537874fe9d825c81b6f688d633008 16:08 01.januar 2022.

Zdaj lahko pišejo mile volje kar hočejo,ljudje naivno vse verjamejo ,v krogu mojih prijateljev in družine so cepljeni,ki to vse slepo verjamejo ,ko debatiraš z njimi ,pogruntaš da so ljudje brez hrbtenice,razvajeni in nazadnje čist ponižni.

• si_rob 21:07 01.januar 2022.

Iz veh nas poskušajo narediti idiote in nekatere so že. Non stop se v medijih producira zastraševanje državljanov. Ni mi pa jasno, kako to "prozorno kuliso" ljudje ne vidijo. Že dve leti se uvajajo predpisi in omejitve , ki nimajo ...prikaži več nobene logične zveze. Ob uvedbi cepiva isto. In mi vsi-nič. Karavana gre dalje. Koliko časa? Drago nas bo to stalo!!!

• becar 16:38 01.januar 2022.

Aaaaaahahahahaha, to ne moreš verjet, v kaj vse ljudje verjamejo. Pa to se ne moreš niti zmislit kaj takega, kaj šele da bi bilo res :)

• Boštjan Bratina 20:00 01.januar 2022.

Flurona - a to je nova znamka zobne paste?

Amelliola 00:16 02.januar 2022.

Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

• PaPajapopi 15:05 01.januar 2022.

BLA, BLA, BLA, BLA, BLA, BLA, BLA, BLA, BLA, BLA, BLA, BLA

jezeran 21:40 01.januar 2022.

Zanimivo vse se dogaja v Izraelu, oz tam so glavni za vse.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.