Slovenija
6624 ogledov

V Fidesu udarili tudi po predsednici Pirc Musar

Komentarjev 47
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    MS 14:14 23.februar 2024.

V sindikatu Fides pravijo, da je stavka njihova ustavna pravica. Da res tako pravi ustava, vendar ta ista ustava ne pravi da s stavko lahko namerno ogrožajo zdravje in celo življenja pacijentov, njihovih plačnikov! Ko bojo revoltirani pacijenti začeli ogrožati ...prikaži večati njihova življenja bo te nehumane stavke konec!

NickMason 14:17 23.februar 2024.

Bravo,pa tudi pri takih plačah ki jih imajo zdravniki se lahko namesto njih borijo odvetniki in pri tem ne bi trpel nobeden pacient,samo so žal pokazali da so požrešni in lakomni

MS 14:25 23.februar 2024.

Kazenski zakonik Opustitev zdravstvene pomoči 178. člen (1) Zdravnik ali drug zdravstveni delavec, ki v nasprotju s svojo poklicno dolžnostjo ne pomaga bolniku ali komu drugemu, se kaznuje z zaporom do enega leta. OP: Komu je odklonjena pomoč ima torej ...prikaži večej zakonsko podlago za tožbo!

• lojs 17:16 23.februar 2024.

zanimivo, da odvetniki nimajo nočnih dežurstev, le kako je to mogoče

• timja 17:22 23.februar 2024.

MS ti si sebe in ostale ogrožal s propagiranjem cepljenja, zato raje zapri go,,c,

MS 17:31 23.februar 2024.

moj, če je kdo koga ogrožal to ste vi antivaxerski kreteni ki ste toliko neumni da verjamete teorijam zarote da so cepiva sredstvo za redukcijo svetovne populacije in celoda gates vgrajuje čipe v cepiva in da je zemlja ploščata! To ...prikaži več ste vi umski maloposestniki ki ste leta 2021 prognoziral mojo smrt po cepljenju! Tu sam bol živ in bol zdrav po četrem odmerku od vseh vas antivaxkretenov!

• timja 17:35 23.februar 2024.

ti trosiš seme svoje primitivne zadrtosti, zame si itak debil

• lojs 18:08 23.februar 2024.

a ste še kar pri cepivu ... jao, dosadno

MS 18:17 23.februar 2024.

moj, mnenje polpismenega enoceličnega trola ki verjame da je zemlja ploščata, kot si ti, mi dol visi, in visi tudi vsem pismenim in pametnim komentatorjem na tem forumu

• Kmodri_ 18:42 23.februar 2024.

Njihova pravica do stavke ima meje - imenuje se pravica pacientov do zdravja!

NickMason 19:15 23.februar 2024.

Treba se držat teme ,ne metat polen pod noge

R_D 00:59 24.februar 2024.

Ms, ti si ziher kak zakompleksan tehnik ali sestra, nekoc wana be dr., in zdaj serjes in plluvas po poklicu, ki ga nikoli nisi dosegel.

MS 09:48 24.februar 2024.

R-D alias sreten lukić alias luckiss, zelo se motiš! Tvoj opis je natančen opis komentatorja z nickom Ender3 ne pa mene! Sam sem comp.informatik!

• timja 12:26 24.februar 2024.

zato pa nimaš pojma o naravi in serješ v prazno ne MS

MS 12:43 24.februar 2024.

timja, ubožec ti si gotovo nenadkriljivi expert za naravo, zdravstvo, virologijo etc, etc saj svoje "znanje" črpaš za šankom v krogu sebi enakih maloumnežev ki verjamejo v abotne zarote, ki verjamejo da so se vse svetovne vlade dogovorile za poboj ...prikaži večj 40% svetovne populacije z cepivi! Ki verjamejo da Gates vgrajuje čipe v cepiva, ki verjame da je zemlja ploščata! Moji viri so znanstvene publikacije! Pametni so opazili razliko!

Zala 15:35 23.februar 2024.

Najbolj zavzeto stavkajo na Soči. Nekatere ambulante so kar zaprte. Gospoda posedajo po ambulantah in čakajo, da mine osem ur. Vsi njihovi pacienti so invalidi in še kako potrebujejo njihovo pomoč, a mafijcem v belem to nič mar.

• leonardo 14:24 23.februar 2024.

In koliko časa lahko ti zabušanti sedijo in se praskajo po riti pri tem pa vlečejo plače? V tovarni bi dobil knjižico in adijo. Po dolgotrajni obravnavi na sodišču bi zadeva zastarala, ti pa greš lahko na cesto smeti pometat. ...prikaži več Ja seveda naši nenadomestljivi angelčki v belem pa lahko delajo kar se jim zahoče.

R_D 01:00 24.februar 2024.

Dokler jih je 1000 premalo so nenadomestljivi idiot

• munja 15:15 23.februar 2024.

Naj fides končno sam sebe udari po neumni in požrešni betici! Sram vas naj bo, a se sploh zavedate, da za vaše plače delajo ljudje na minimalcu, pa jih nihče ne vpraša, kako bodo preživeli in jim tudi na misel ...prikaži več ne pride, da bi stavkali. Fuj, grabežljivci in požrešneži!!!

• timja 17:25 23.februar 2024.

pa se pojdi zdravit k onim na minimalcu, bedak prheftan

• Boris 15:12 23.februar 2024.

Fides postaja dokaj grda žival.

R_D 01:01 24.februar 2024.

Poglej strukljeve in sodnice, ki jih je 3x vec od povprecja EU

• Boris 09:42 24.februar 2024.

R_D A je zdaj tekmovanje ? Ko nagajajo, ne bi rad videl/gledal nobenega.

• Jernej65 15:46 23.februar 2024.

Vsi vidimo, da zdravnikom manjkajo covid dodatki. Dve leti so živeli v zlati dobi, sedaj je pa potrebno izsiliti povišice, da standard ne bi slučajno padel. Še en dokaz več, kako je Janezova vlada razvadila nekatere sektorje, ki nikakor ne ...prikaži več morejo pozabiti obdobje zelo debelih krav.

• Plavi-mil 17:08 23.februar 2024.

Upam, da ne boš zbolel in se potem jokal pri zdravnikih, po katerih danes serješ .

• timja 17:28 23.februar 2024.

65 te pa ne moti koliko pobašejo razni dobavitelji opreme, te ne moti koliko nagrade je pobasal predsednik uprave NLB, ko smo jo dokapitalizirali....dobil milijon....si pa slep ali pa se delaš, kar je še huje

• Jernej65 00:04 24.februar 2024.

timja, in kdo pravi da me ne moti. Za razliko od tebe za to krivim leve in desne, oboji kradejo kolikor se le da. Za štrajki zdravnikov stoji SDS, to vsi vemo. SDS ima svoje strankarske odbore v vsaki vasi. ...prikaži več Podpihujejo kmete, zdravnike... Živim v takšnem okolju in vidim kdo organizira kmečke štrajke. Poznam tudi te kmete, imajo traktorje v vrednosti Ferarijev, ki so jih kupili s subvencijami, ki jih dobivajo tudi za neobdelano zemljo. Fides je leglo zdraharjev, ki se jim gre samo za denar.

• Jernej65 00:05 24.februar 2024.

Plavi-mil, imam dovolj denarja in si bom zdravnika plačal sam. Še rit mi bo polizal, ne skrbi ti zame.

• timja 12:29 24.februar 2024.

dalje serješ, pa rit si boš še dodobra polizal sam, ker denar ničesar more more kupiti, poskusi pa poročaj kako je šlo, me zanima

• Jernej65 12:46 24.februar 2024.

timja, privat zdravniki delajo za denar. Že do sedaj sem koristil privat zdravstvo, ker javno je v kurcu. Tudi ti ga boš, ali pa boš hiral na javnem zdravstvu.

• jakec42 15:56 23.februar 2024.

Kaj pa če bi narod nehal plačevati prispevke za zdravstvo iz protesta do zdravstva,tako pa plačujemo nekaj kar težko ali pa sploh ne dobiš!!!!?

• Plavi-mil 17:06 23.februar 2024.

Pa za depolitizirano RTV GREZNICO tudi.

• timja 17:31 23.februar 2024.

jakec ti plačuješ zaenkrat zavarovalnici!!!!daj bojkotiraj, te bomo posnemali!!!!1000%

• Plavi-mil 17:04 23.februar 2024.

Nehajte nasedati ptiču in NSM presstitutom, ko jih rabiš, jih dobiš, stavka se skoraj ne pozna in ta tajkunka, katera je tožila RTV greznico za 70 tisoč EUR, ker ni bila izbrana za direktorja, naj pomete pred svojim pragom.

• Plavi-mil 17:11 23.februar 2024.

Vi jih itak ne rabite, vas bo zdravil taubi s slano vodo, soncem in plesom, pa NJZ s kihanjem v rokav.

• lojs 17:06 23.februar 2024.

me pa res zanima, če je dr.jenull do sedaj izdal še kakšno poročilo o tem kaj in kako je počel z našim denarjem, ki ga ni prejel prav malo ... od kod njemu pravica, da ŽRE! NAŠ! denar ... in ...prikaži več nihče me ni vprašal, če mu ga jaz kar tako dam, ker ga moram ... to je pri nas jebi veter ... in kaj on sploh naredi za za denar, razen da se po tleh meče al pa pluva po zdravstv u o čemer sploh nima pojma ... in njegov parazit pijanček rdečenosek keberček, ki je lepo molezel javno zdravstvo ... GOLAZEN!

• lojs 16:48 23.februar 2024.

zdaj ko se je pojavila tala natača, so se pa dohtarčki kar posral ... neverjetno

• lojs 16:51 23.februar 2024.

dohtarji naj naredijo referendum kdo hoče delat vlutenrsko za minimalmlca, ostali naj gredo privat ... se pravi minimalc v javni upravil za jurja na mesec delaš vse, ker se dober človek, razsvetljen in ti ni do denarja, ostali naj pa ...prikaži več pač gredo svojo pot ... nakaj jih bo ostalo, presotali bodo pa moral privat , kaj češ lajanja brez efekta, res ne razumem, zakaj folk noče zastonj delat, to mi ni bilo nikoli jasno

• Nelaži 14:18 25.februar 2024.

neka medicinska sestra je napisala, da je večina zdravnikov egotripov in da gre pri njihovem delu za mesarsko klanje. Da so to ljudje brez empatije in da jim gre samo za denar. Glede na njihov odziv na kovid cepljenje in ...prikaži več NIJZ laži, da cepljenje proti kovidu ščiti pred okužbami si kopljejo še zadnji ugled. Kar se mene tiče so to izmečki človeštva, ki nikoli ne bi smeli dobiti licenco zdravnika. Za tiste, ki kršijo Hipokratovo prisego bi bilo bolje, da bi si izbrali poklic smetarja.

• andrija 05:22 25.februar 2024.

golob pleše, NPM poje, narod pa crkuje

• Hasan 14:44 23.februar 2024.

Tajkunka Pirc Musar nima težav s denarjem...

Leon 15:46 23.februar 2024.

Ti imaš težave s psihičnim zdravjem ! Ali je to posledica stavke zdravnikov bo povedal čas .

• Jernej65 15:49 23.februar 2024.

Hasan, nisem vedel da imajo zdravniki težave z denarjem. Ali pač, ne vedo kako ga zapraviti. Večji nesmisel še pa nisem slišal. Musarjeva prejema drobiž napram zdravnikom.

• timja 17:24 23.februar 2024.

nejček kako veš ti koliko dobi predsednica??? si tak frend z njo

• Jernej65 00:08 24.februar 2024.

timja, plače dobi manj kot najbolj glasni zdravniki, v to sem prepričan.

• timja 12:27 24.februar 2024.

nisi pa prepričal mene in samo serješ OK!

• Jernej65 12:51 24.februar 2024.

Vsak ima svoje mnenje, spoštujem tvoje. Ti koristi javno zdravstvo, jaz bom v večini zasebno, ker je javno mrtvo. Javno je začelo umirati pod Janševo vlado 2004-2008, ko so se na veliko začele deliti koncesije zasebnikom. Povratka več ni, ker ...prikaži več imajo pohlepni zdravniki škarje in platno v svojih rokah.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.