"V dokumentu Dursa kup neumnosti" kako si upa ...Ampak hvala bogu da DURS ni tako neumen ... Upam da z vami račistijo in vas ustrezno kaznujejo ... VSE VPLETENE !
samo eden naj mi razloži kako sta lahko fanta bogataša, dela nobeden nič??? in pol je vse jasno. res smo banana republika oz. spa center za vse take tipe
Kako in s čim posluje Electa, če ima vse transakcijske račune blokirane v Sloveniji. Verjetno preko Cipra in ostalih eksotičnih držav. Pa to golazen pingvinsko je treba takoj aretirat.
"V dokumentu Dursa kup neumnosti"------------je rekel drugi najbolji MENEDŽER posle ZOKIJA !!
Seveda cel DURS je ena sama velika neumnost. Problem je samo v tem, da imajo razni jankovičići po več firm in jim je težko slediti.
Se ne spomni podrobnosti a zagotovo tok denarja ni šel tako, kot je ugotovil DURS. No ja, za takšno izjavo moraš pa zares biti nadbrihten.
Živjo,do kdaj bodo ti Jankovići sramotili Slovenijo.Mafijska Italija nam se smeji.
"V dokumentu Dursa kup neumnosti" kako si upa ...Ampak hvala bogu da DURS ni tako neumen ... Upam da z vami račistijo in vas ustrezno kaznujejo ... VSE VPLETENE !
samo eden naj mi razloži kako sta lahko fanta bogataša, dela nobeden nič??? in pol je vse jasno. res smo banana republika oz. spa center za vse take tipe
joj kk grozn pogled ima....ta bi ubijal
Vsi so neumni, samo JankovIČI in njegovi volilci ne, si morš mislt :)))
Italjanski mafijaši so amaterji v primerjavi z "našimi" JankoVIČI ... Lahko smo ponosni na njih ;-)
Tip je tako jezen, da si je pozabil nadeti masko:
Res je, v dokumentu je kup neumnosti. Vsakič ko dokument govori o Damijanu Jankoviću govoru o velikemu kupu neumnosti.
Ja za Jankoviće vrjamem da so to neumnosti.
Sam še to čakam, da bo kdo ugotovil, da sem neumen sam zato, ker sem SLOVENČEK!
Kako in s čim posluje Electa, če ima vse transakcijske račune blokirane v Sloveniji. Verjetno preko Cipra in ostalih eksotičnih držav. Pa to golazen pingvinsko je treba takoj aretirat.
še en nepremičninski mešetar
"V tem dokumentu Dursa je kup neumnosti."Manjka nekaj "vejic in pik", kar pomeni da dokument ni veljaven. Mar ne?- gangs of slovenia. Kdo bo koga? -
"ne spomnim se kako je ßel finančni tok...ampak tko kot piše zagotovo ni šel".... Višek arogance....