Slovenija
21125 ogledov

Bralec med nego otroka privarčeval cel kup denarja: "Če bi vedel že prej ..."

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 07:09 07.november 2024.

Vse da se državi ne plača in vse da se dobi dobra penzija... moto podjetnikov-privatnikov.

Garancija 07:48 07.november 2024.

In to v glavnem jugosi

• munja 12:40 07.november 2024.

Zakaj pa ne, če država to omogoča. Treba je za nasvet povprašat naše južne brate, oni so o vsem bolj informirani kot mi in tudi potem vse izkoristijo do nule.

• rd2dmk2 08:52 07.november 2024.

ja no jamrajo pa kako so obremenjeni s strani države... če se ne bi splačalo noben ne bi bil podjetnik in bi vsi raje bili v služni, a ne !?

• mojglas 17:51 07.november 2024.

Drugo leto se ti pa drzava smeji nazaj...ko.ti gre vse v dohodnino in posledicno otroski dodatek in vrtec.... te se ti bolj splaca uveljavljat "krajsi delovni cas" na s.p. imas polovicne prispevke delas pa itak enako...

• mojsterjaka 14:11 07.november 2024.

Kakšne komentarje in naslove berem, da te kap... tukaj pluvate po sp-jih, koliko denarja dobimo, pa še v naslovu je govora o kupih denarja....svašta. Tudi sam sem šele pred kratkim zvedel, da mi to pripada, v 6 letih nisem tega ...prikaži več nikoli koristil. Pred enim mesecem pa sem za 1 teden(!) bolniške dobil celih 130 eur nadomestila in 100 eur manjši prispevek! Res strašno bogastvo. Predlagam, da vsak odpre sp, plača prispevke in davke po 700 eur/mesec, pa še delati ko je sam bolan.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.