Še mal , pa boste lahko služili tudi s prodajo vinjet traktorjem , čez kakšno desetletje pa še konjskim vpregam ! Glede tematike , se pa strinjam z vsemi omejitvami na SLO AC , do zadnje !
Znaki omejitve hitrosti in prepovedi veljajo do naslednjega znaka ali do konca križišča. Tudi izvoz iz AC je križišče. Zato so v tujini znaki omejitve po vsakem uvozu ali izvozu AC. To ne velja samo v primeru, ko je omejitev… ...prikaži več skupaj z informacijo za odsek ceste (. . .km).
Še mal , pa boste lahko služili tudi s prodajo vinjet traktorjem , čez kakšno desetletje pa še konjskim vpregam ! Glede tematike , se pa strinjam z vsemi omejitvami na SLO AC , do zadnje !
Znaki omejitve hitrosti in prepovedi veljajo do naslednjega znaka ali do konca križišča. Tudi izvoz iz AC je križišče. Zato so v tujini znaki omejitve po vsakem uvozu ali izvozu AC. To ne velja samo v primeru, ko je omejitev… ...prikaži več skupaj z informacijo za odsek ceste (. . .km).
Ne, znak velja do naslednjega uvoza na AC, to je pa še vsaj 500 m dlje kot do izvoza!
Verjetno imaš prav. To je torej slabih 20s več.
Ja nič,je treba znižat na 50km/h,pa podvojit ceno vinjete
A če bo večino leta zmanjšana hitrost😒 se mi bo ob nakupu nove vinjete upošteval bonus?😏
Moj Q se ti bo . Če se ne bi bali posledic , ti bi oni sami napisali takšen odgovor !
BMK, ne kupujem več vinjete ;-)
A so ga zaplenili bakernoljubci? A ja ni bakren...
Mene pa zanima ali tudi radar na koncu viadukta deluje izmenično ?
In zakaj ne morejo te table uporabiti tudi za zvišanje hitrosti? Ko je prazna avtocesta, bi lahko brez težav zvišali na 200 ali več.
Moj je 224 , mimo Šmarne pa zmeraj z Brnika VAL 202 in jaz