Svet
26 ogledov

V Avstriji slavi predstavnik skrajne desnice

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • AnzeSmolej 07:47 25.april 2016.

Vedno je tako. Ko gre vse hudiču mora red narediti desnica, ko pa gre vse dobro in imajo ljudi blaginjo po tej zahvali, potem pa rata popularna levica, ki narod oropa vsega kar so imeli v imenu "enakopravnosti"...in krog se ponovi.

• malonaokoli 11:44 25.april 2016.

če bi šel Janša z bando v penzijo, bi tudi desnica poletela kot Feniks nad Slovenijo. tako pa stoji v vakumu ! Ljudstvo ne bo volilo Janše.

• Ana Kersnik 21:43 19.maj 2016.

vsi vi desničarski zavedni slovenci se tega očitno ne zavedajo. Ko prideš v avstrijo, si iz juga al pa slovakije, ni velike razlike in iskreno sem se počutila malo sramotno, ko sem rekla, da sem iz slovenije, iz države ki ...prikaži več je pač revna v pirmerjavi z avstrijo. Največji problem takih ki trosijo takšne je verjetno, da sploh niso bli drugje kot na hrvaškem :)

• zkvazdjkrregistracijozahtevate 21:51 24.april 2016.

Aja no sej Hitler je bil tud avstrijec.

• janez 22:34 24.april 2016.

Ti si pa Yugić

• AnzeSmolej 23:10 24.april 2016.

Bravo! Sedaj pa še TRUMPa na prestol in MOGOČE nam uspe rešiti to civilizacijo pred propadom.!

• francek 07:24 25.april 2016.

Levaki in njihovi multikulti so dobili po p... , pravilno, vedno, ko levica zaserje mora za njimi popravljati desnica.

• malonaokoli 11:41 25.april 2016.

pa saj bi tudi v Sloveniji vladala desnica, če bi jo ne vodili sami nesposobni prevaranti že 25 let...Vodstvo SDS zamenjat, pa bomo tudi mi volili desnico.

• Lavdan 12:19 25.april 2016.

Jodlarji so vedno nekaj svojega. Ne vem kako jim je po II. svet. vojni uspelo dobiti nevtralnost. Morali bi jih dobiti Rusi kot vzhodne Nemce, pa bi jim zravnali greben.

• Ferluci 13:10 25.april 2016.

No ja, so pa vseeno nekaj svetlobnih let pred nami.

• zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:24 25.april 2016.

Yugič je tist ki bi sprejel begunce brez da bi jih prijel v roke. Nacist je tist ki ga boli k... za usodo drugih narodov. Jz pa nisem nič od tega dvojga. Sem čistokrvni Slovenec. Res pa je da ...prikaži več ne razmišljam tako skrajno v eno ali drugo smer kot večina vas tle : torej sprejet begunce brezpogojno oziroma drugi ekstrem jih mal manj kot skidat pred bojišča v Siriji. Nič od tega dvojga ni pravi način. Prava pot je vmesna pot. Jim dati priložnost, jih vzgojiti tko k je treba, delovno usposobit , kdor pa noče gre pa lahko pač drugam. Ampak ja vi ste pa pač podaljšana roka propagande in razmišljate bodisi po levi bodisi po desni propagandi. Da bi pa razmišljal s svojo glavo..oh ne to pa ne. Ni mogoče ane?

• Ana Kersnik 21:48 19.maj 2016.

Razlika je več kot očitna!!!! Sem živela v avstriji in lahko potrdim, da se slovenija in avstrija pač ne moreta primerjati, žal! standard, obleke cene,... mislim, da bi bilo najboljše da bi avstrija posvojila pol evrope.

• valerijakregar 22:11 24.april 2016.

lepo.še je upanje.

• samo.jst 22:40 24.april 2016.

Torej lahko pričakujemo še kaj več, kot le ograjo in poostrene kontrole na severni meji... nič čudnega.

• Omega_v6 06:51 25.april 2016.

Tako se dela!! Kaj si ti levičarji mislijo,da bodo lastne narode naredili za sužnje ISLAMA?? Ni daleč čas ,ko se bo odpeljala Angela za njo pa kompletna levica po državah EU-ja!! Škodo,ki so jo naredili z islamizacijo bo teško popraviti ...prikaži več vendar pa bo postopoma boljše!!

• Ana Kersnik 21:45 19.maj 2016.

Tak da od koderkoli je oseba, se mora počutiti vredno, saj so razlike v glavah nekaterih omejencev in čisti zna se zgoditi da so omejeni "ne ravno pametni" in "ne ravno izobraženi" po mojih izkušnjah :)

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.