Z današnjimi avti, ceste sploh niso tako slabe, ne bi smelo bit problema, enako bi rekel za Italijo, čeprav dolj proti jugu pa imao obupne avtoceste, vsaj kar sem vozil proti Rimu, proti obali .... So pa velikanski problem tovornjakarji… ...prikaži več iz držav, kjer v glavnem vozniki bi sklepal kupujejo vozniške. To bi morali reševati ločeno in sistematično preverjat.
Seveda reševalni pas ne deluje. So že sami Darsovci povedali: že EDEN je dovolj, da sistem ne deluje. VEDNO bo prisoten ta "eden", ker nobena stvar na svetu ni idealna. In ni samo pri nas tako, povsod se najdejo kljukci,… ...prikaži več ki ne spoštujejo tega. Vedno bodo obstajali tudi idioti, ki ta pas izkoriščajo in prehitevajo...
Si pa res Lažnivi, ali pa živiš v Avstriji in zelo dobro poznaš cestno omrećje. Jaz, na primer živim v Avstriji in vem, da nimamo tako stare ali slabe avtoceste. Boljše kot v Sloveniji in dostikrat boljše kot v Nemčiji.
simeon včeraj sem se vozil po avstrijskih avtocestah.In večkrat se vozim po avstriji .od mejnega prehoda na šentilju pa do dunaja je VEČINO OMEJITEV 100 KM/H če ne poznaš avstrijskih avtocest bodi tiho.SO PA V KATASTROFALNEM STANJU v nasprotju s… ...prikaži več italijo.med benetkami in milanom pri 150-170km/h sploh ne veš da si v avtu,kot bi sedel za mizo..avstrija je pač s cestami katastrofa..torej če ne poznate bodite raje tiho in se ne blamirajte
lep pozdrav iz Dunaja točno iz Britgitenaua
Kako cudno...avstrija ki ima avtoceste stare 100 let bo dvigovala mi ki imamo stare 10 - 15 let pa ugotavljamo da so nevarne neuporabno zastarele bi pa hitrost znizali. Koliko pokradenih milionov za par km preozkih zastarelih nevarnih kozjih stez.
Z današnjimi avti, ceste sploh niso tako slabe, ne bi smelo bit problema, enako bi rekel za Italijo, čeprav dolj proti jugu pa imao obupne avtoceste, vsaj kar sem vozil proti Rimu, proti obali .... So pa velikanski problem tovornjakarji… ...prikaži več iz držav, kjer v glavnem vozniki bi sklepal kupujejo vozniške. To bi morali reševati ločeno in sistematično preverjat.
Seveda reševalni pas ne deluje. So že sami Darsovci povedali: že EDEN je dovolj, da sistem ne deluje. VEDNO bo prisoten ta "eden", ker nobena stvar na svetu ni idealna. In ni samo pri nas tako, povsod se najdejo kljukci,… ...prikaži več ki ne spoštujejo tega. Vedno bodo obstajali tudi idioti, ki ta pas izkoriščajo in prehitevajo...
Si pa res Lažnivi, ali pa živiš v Avstriji in zelo dobro poznaš cestno omrećje. Jaz, na primer živim v Avstriji in vem, da nimamo tako stare ali slabe avtoceste. Boljše kot v Sloveniji in dostikrat boljše kot v Nemčiji.
simeon včeraj sem se vozil po avstrijskih avtocestah.In večkrat se vozim po avstriji .od mejnega prehoda na šentilju pa do dunaja je VEČINO OMEJITEV 100 KM/H če ne poznaš avstrijskih avtocest bodi tiho.SO PA V KATASTROFALNEM STANJU v nasprotju s… ...prikaži več italijo.med benetkami in milanom pri 150-170km/h sploh ne veš da si v avtu,kot bi sedel za mizo..avstrija je pač s cestami katastrofa..torej če ne poznate bodite raje tiho in se ne blamirajte lep pozdrav iz Dunaja točno iz Britgitenaua
Kako cudno...avstrija ki ima avtoceste stare 100 let bo dvigovala mi ki imamo stare 10 - 15 let pa ugotavljamo da so nevarne neuporabno zastarele bi pa hitrost znizali. Koliko pokradenih milionov za par km preozkih zastarelih nevarnih kozjih stez.
avtoceste stare 100 let ?? Se nisi bil dalj od gradca verjetno.
Tezko dojemas sarkazem...menjaj senzor zanj pri psihologu.
Ah ja, sem pa mislila da bo ta čudež v Sloveniji ugledal luč... dream on...
v ljublani pa lahko jahaš farmacevtko , samo ne sme biti predivja, kajti takrat te lahko radar uhvati