V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR.
......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Prepričan sem, da bodo tudi ti gospodje, ki napovedujejo obvezno cepljenje malce počakali. Zakaj pa mislite, da zdravstveno osebje ni cepljeno, če pa je, to cepivo ni tisto ampak "šečerna vodica".
kontrahan, si pa res čudak, pa še kako nabijajo v prazno. Sigurno verjameš, da je tudi zemlja ravna, na netu mrgoli "dokazov" o tem, kljub temu da je še več dokazov, da je okrogla.
Naslov v stilu "Salome pokazala muco" in potem slika one-ga s sosedovo mačko. KRETENI !!!!
Genevska konvencija je vržena skozi okno! To je enakovredno genocidu !
V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR. ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Končno ste najprej pričeli pometati pred svojim pragom!!!
O sranje!!! Kreteni zopet z naslovom zavajajo bralce! Sem bil nepozoren in sem že sklepal, da se bo to zgodilo v Sloveniji!
Ja in , tudi v Sloveniji bi bilo treba uvesti obvezno cepljenje.
No, enkrat pa se strinjam s tabo, Plavi-mil!
Genocid pod pretvezo dobrega.
Prepričan sem, da bodo tudi ti gospodje, ki napovedujejo obvezno cepljenje malce počakali. Zakaj pa mislite, da zdravstveno osebje ni cepljeno, če pa je, to cepivo ni tisto ampak "šečerna vodica".
Jezus, ko bi vsaj uporabil "cukervaser" in ne balkanscino...!
Ico oprosti sem gor rasel, ko je bil še šečerna vodica. Bom v bodoče pazil, če te samo to moti.
Pravilno, če stroka ne bo dala vzora, komu bo potem narod verjel ?
Oni se bodo cepili z fiziološko raztopino,ker dobro vedo kakšen strup so cepiva!!!
Prekleta banda hudičeva, Žurnalova! Vse na klik a????
Butelj. Saj je tvoja odločitev.
Edino pravilno!
Nijz, Vlada zbudite se! Če bi ob izbruhu lani uvedli obvezno cepljenje bi epidemija bila le še grd spomin!
MS in tile nabijajo v prazno po tvoje https://www.mojvideo.com/video-video-vreden-ogleda/74c5781444079c5645cb
Si pa res pameten, pravi fajonist. Lani še ni bilo cepiva.
kontrahan, si pa res čudak, pa še kako nabijajo v prazno. Sigurno verjameš, da je tudi zemlja ravna, na netu mrgoli "dokazov" o tem, kljub temu da je še več dokazov, da je okrogla.
JA RAVBA JE ZA SDS BRANKA GRIMSA IN ZA VAS SDS FENE. TO SIGURNO VEMO.
Naklonsky mi bilo cepiva, to veš pa samo ti.
kontrahan, če se potrudiš poiskati še kakšen moj komentar pod političnimi članki, boš lahko ugotovil, da še zdaleč nisem SDS fan. Ne nabijaj v prazno.
Pisuni - nateguni Kaj pa če se zdravstveno osebje ne bo hotelo cepiti? Sledi kolaps zdravstva, a se ti politikanti sploh zavedajo resnosti tega...
A TI SPLOH VES, KOLIKO FAFAJONKINIH DOKTORJEV KOMAJ CAKA, DA ZACNEJO DELATI IN UPORABLJATI SKALPEL, KI ZE DOLGO NI BIL V UPORABI!???