Ne drži. Na Hrvaškem ni virusa vsaj že mesec dni, verjetno več. Tam do 1.9. ga ziher ne bo, kaj boste dopustniki domov prinesli pa nas sploh ne skrbi. Tako, da brez panike, Hrvaška je edina brez okužb.
Ne jaz sem eden izmed teh, ki ve, da so Hrvati polni laži in zavajanja. Po eni strani prirejajo množične zabave, seveda brez okužb, po drugi strani pa lastni mediji pišejo, da so rdeči na zemljevidu EU. Bo šlo?
Za vse države v EU bi moral biti enak kriterij in določila. Tako pa je kot je, vsak nekaj po svoje.
Ti ukrepi med državami se sprejemajo v veliki meri politično,predvsem pa sezonsko.....
Ne drži. Na Hrvaškem ni virusa vsaj že mesec dni, verjetno več. Tam do 1.9. ga ziher ne bo, kaj boste dopustniki domov prinesli pa nas sploh ne skrbi. Tako, da brez panike, Hrvaška je edina brez okužb.
Aha, ti si tisti, ki zivi sam na eni skali s svetilnikom in mislis, da si cela Kockarija!?
Ne jaz sem eden izmed teh, ki ve, da so Hrvati polni laži in zavajanja. Po eni strani prirejajo množične zabave, seveda brez okužb, po drugi strani pa lastni mediji pišejo, da so rdeči na zemljevidu EU. Bo šlo?
Temno rdeča,svetlo rdeča.....kaj si bodo še izmislili .IJS je naročil napačno barvno nianso !
Ha ha EU naj bi skupaj ukrepala. Imamo pa eno samo naštevanje območij ki so nekje zelena drugje rdeča ko prideš na mejo te pa noben se povoha ne
Metanje kosti in semena bo pok
...bo pokazalo svetovalni skupini smernice za obdobje do 15 . junija .
Janša ruši Slovenijo, Slovenija mu bo odgovorila v enaki meri.
https://nova24tv.si/slovenija/politika/levo-opozicijo-si-bomo-zapomnili-po-rusenju-vlade-v-casu-ko-bi-bilo-najbolj-potrebno-sodelovanje/