Izgleda, da so nekateri letos prvič plačali parkirnino in vstopnino za plažo in to ravno v Strunjanu! Me pa zelo zanima od kod so tile bučmani, ker drugo ne morejo biti!!
Neverjetno! Da lahko nekdo pomisli kaj takšnega. Pa da potem to deli z Žurnalom24, ti pa to objavijo. Pa da jaz to preberem... Samo zabijanje časa od trenutka, ko je ženšče opazilo počrnjen listek... No, pa še komentiral sem :S
Pomirljiv odgovor? To termo črnilo ob kontaktu povzroča raka, pa bodimo pomirjeni, da se vsaj ne vžge...
To so te pametne zenske.
...mislim, da to ni vedel marsikdo, ki tukaj pametari...
Izgleda, da so nekateri letos prvič plačali parkirnino in vstopnino za plažo in to ravno v Strunjanu! Me pa zelo zanima od kod so tile bučmani, ker drugo ne morejo biti!!
Česa? Ali lahko parkirni listič v avtu zagori? Upam, da je to sarkazem... Ali pa je tvoje ime spomin na osnovnošolske ocene pri fiziki in kemiji.
temperatura za samovžig papirja se giblje nekaj nad 420°C. Zgolj v vednost...
1111 je zdaj pomirjen, ker ve, da mu zaradi parkirnega listka ne bo zagorelo kolo. :)
recesija...če mi ti napišeš nekaj takega sem zelo pomirjen...zelo, zelo...hvala!
Neverjetno! Da lahko nekdo pomisli kaj takšnega. Pa da potem to deli z Žurnalom24, ti pa to objavijo. Pa da jaz to preberem... Samo zabijanje časa od trenutka, ko je ženšče opazilo počrnjen listek... No, pa še komentiral sem :S