Slovenija
11020 ogledov

Ustavno sodišče odločilo glede podražitev dopolnilnega zavarovanja

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Iuckyss 16:22 07.december 2023.

Zdravstveno zavarovanje pač ne more biti pridobitniška dejavnosti, kjer bi določeni bogateli na račun slehernika...Tudi tu je Golob deloval v interesu državljanov in države, ko je zavarovalnicam poščipal kremplje...

• ana77 07:29 08.december 2023.

pa tebi tudi

Iuckyss 07:46 08.december 2023.

Kaj je Ančka..nepotešena, spet ali še vedno ?!

• alexander6 15:37 07.december 2023.

Proti so glasovali Klemen Jaklič, Rajko Knez in Rok Svetlič. Šorli je pa manjkal in potem bi bilo 5:4. Janševi priliznjenci! Sramota!

• Ender3 15:40 07.december 2023.

Kaj pa zdej, bodo razglasili stečaj ali uvedli kakšen drugi način pobiranje denarja. Ko, če želiš dobiti nadomestilo ti pa povedo, da imaš pogodbo s podzavarovalno premijo..

• pravičnik77 16:27 07.december 2023.

ne bodo prva firma ki bo sla v stečaj...

• Ender3 17:43 07.december 2023.

👍Podobno banke , ki lupijo komitente kot, zrelo čebulo..Ko pa javnost pričakuje kako donacijo pa se ogradijo ob miljonskih dobičkih..Brodnjak ima o tem veliko povedati..

Leon 14:35 07.december 2023.

Ustavno sodišče naj preveri ustanovitev Vzajemne zavarovalnice in njen status . Sicer pa glede na sestavo ustavnih sodnikov se ne čudim stanju v državi .

• alexander6 15:36 07.december 2023.

V Žurnalu sem predkratkim prebral, da bom dobil konec decembra za 35,67€ višjo penzijo. Zakaj? Zato, ker smo vzajemni upokojenci plačevali premijo vnaprej. Pohlepneži eni! Jaz sem pa mislil, da se vnaprej plačuje samo k.....

• jakec42 19:43 07.december 2023.

Najbolj bogati tožarijo državo,upam ,da jim ne popusti!

karjola 06:58 08.december 2023.

Dodatno zavarovanje je kolikor vem prostovoljno in ga enostavno tudi ne plačuješ. Kaj potem me bodo zavarovalniče tožile da nočem plačevati prostovoljnega zavarovanja?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.