Naša vlada itak pojma nima ...V Nemčiji so dali vsem zdravstvenim delavcem po 500 evričev Covid dodatka in to je to..Enako strežnici kot zdravniku in to je tudi pravično !
Dohtari so tako kot policija v zadnjih dveh letih povsem izgubili svoj ugled. So posamezniki, ki so vredu ljudje, ampak kot "institucija", za bruhat...
povejte mi kateri sindikati so predlagali zvišanje plač skorumpiranim zdravnikom???? da če sem član enega izmed teh ga takoj zamenjam za enega ne izmed teh
Polbogovi v belih haljah na delu v mehurčku .
Pravilna odločitev US in še en udarec vladni , pristranski, selektivni politiki. Pojdimo na volitve za naš, boljši jutri !
Naša vlada itak pojma nima ...V Nemčiji so dali vsem zdravstvenim delavcem po 500 evričev Covid dodatka in to je to..Enako strežnici kot zdravniku in to je tudi pravično !
glede na to, da so naši zdravniki v covid času delal še 50% manj kot drugače, so dobili dosti dodatka... preveč
Dohtari so tako kot policija v zadnjih dveh letih povsem izgubili svoj ugled. So posamezniki, ki so vredu ljudje, ampak kot "institucija", za bruhat...
Vsaj nekdo v državi še ohranja trezno glavo in ne dela po Janezovem naročilu. Hvala Ustavno sodišče za trezno presojo!
Privatizirati hočejo do 5 milijard zdravstvenega denarja. Ne izbirajo sredstev!
povejte mi kateri sindikati so predlagali zvišanje plač skorumpiranim zdravnikom???? da če sem član enega izmed teh ga takoj zamenjam za enega ne izmed teh