Svet
588 ogledov

Ursula von der Leyen predstavila načrt za ponovno oborožitev Evrope

Komentarjev 23
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Uršula_aLiar 13:29 11.marec 2025.

Kleptomaka Uršula, ti rajš predtav načrt, kako boste povrnil pokradene €, ki jih kao pošiljate v Kijev kokainarju in skomponiraj opravičilo Vladimirju, da nam spet začne pošiljat poceni energente???

• Idioti 00:30 12.marec 2025.

Sreča naša je samo ta , da ni nobene variante , da v naslednjih 5 letih proizvedejo toliko orožja , da lahko številčno parirajo Rusom , kakor tudi , da ne bodo dobili vojakov za prehod Ruske meje . No ...prikaži več lahko uresničijo tisti najpodlejši način novačaenja , da povzročijo nezaposlenost in da se odpuščeni javijo za vojake . Jebi ga od nečesa moraš živeti , pa čeprav moraš tudi zaradi tega umreti. Jaz ji želim , da prej PRASICA CRKNE in naša z njo !

• leonardo 13:32 11.marec 2025.

Ja a se še našel junak, ki bi jo spravil v arest?

• leonardo 13:45 11.marec 2025.

Pravkar sem gledal fotografijo prestrašenega ukrajinskega vojačka ( po mojem ni imel 20 let), ki se drži za puško in skoraj joka. Ja ko vidim to, bi lahko lastnoročno zadavil hujskače za nadaljnje pobijanje teh dečkov .In kako to lahko ...prikaži večo dela mati? Mati? Hudič v človeški podobi ne pa mati, ki bi morala vedeti kako je če izgubiš otroka!

• leonardo 13:48 11.marec 2025.

Na sliki si oglejte še njen fanatičen ksiht!

• Idioti 15:43 11.marec 2025.

Prej se bo našel eden , ki jo bo fental !

• Idioti 15:52 11.marec 2025.

Nisem likvidiral Mladića , ker takrat še noben za njega ni slišal , pa bi me obtožili umora podpolkovnika JNA , sam tole prasico , ki misli EU mladino potisniti v vojno in smrt , pa brez pardona !

• Idioti 15:49 11.marec 2025.

Vsem na tem svetu , vsaj starejšim Slovencem , ki so jih v šoli učili , da je Hitler z vojno proizvodnjo dvignil Nemčijo iz pepela , je jasno , da ko pride do hiperprodukcije orožja , je le tega ...prikaži več potrebno uporabiti v vojni proti nekom , zaželjeno je šibkejšemu , da sam na koncu ne dobiš po pički. Tale NEMŠKA PRASICA je bolj nevarna kot HITLER !!!

• munja 17:28 11.marec 2025.

Ta lajdrova nas bo res uničila. Ona bi z uporabo orožja rada vzpostavila mir??? Katastrofa!!!!!!!!

• leonardo 08:51 12.marec 2025.

Jaz premišljujem v drugi smeri. Ta denar, ki ga sedaj pobira s klobukom je že kdaj nekje poniknil in ima v malhi luknjo, ki bi jo rada zaflikala z neumnostjo svojih podrejenih, vplivnih v Evropski uniji.

• bobubob 15:48 11.marec 2025.

Evropi je najbolj potrebna oborožitev z zdravo pametjo. Za to pa so odgovorni evropski volilci in nihče drug !

• Idioti 15:42 11.marec 2025.

Vstavte Fukenlajnovi eno 155mm granato v pičko , da bo končno dala mir !

• Idioti 15:44 11.marec 2025.

Sem pozabil , vidiš kaj so leta , in ne samo njej , tud eni naši !

juric 17:49 11.marec 2025.

Scenarij stricev iz ozadja globoke države, lastnikov orožarskih firm in lobijev. Enkrat nas je že žejne peljal čez vodo z nepotrebnimi cepivi, ki so končale kdove kje, denar pa poniknil pri stricih. Enako želi sedaj z oboroževanjem, v ozadju pa ...prikaži več so itak iste osebe. Natavljena nacistična lajdra

Antikrist99 16:22 12.marec 2025.

Vojna za mir je isto kot fuk za nedolžnost!

• herman3 12:48 12.marec 2025.

Ta baba je največja grožnja miru v Evropi!

juric 08:03 12.marec 2025.

Ursula si lahko ta seznam nekam utakne.

• Idioti 12:32 14.marec 2025.

Poznal sem eno , ki je švercala v Trst v starih cahjtih , denar v pički , pa to svetujem tudi tej kuzli , da to isto stori s tem spiskom !

• Idioti 00:20 12.marec 2025.

Ne se ukvarjat s to lajdro vojnega lobija, ampak KURSKOM, ki vas bi moral zanimati, pa vas zgleda ne . Stalno sem se čudil majhnemu številu UA vojakov, ki so se predali v vsem tem času. Ko sem šele danes ...prikaži večs zvedel da Ruska armija uradno nastopa na svoji zemlji proti UA , kot ANTITERORISTIČNI AKCIJI , kar pomeni, da ima vsak vojak RF pravico, na licu mesta likvidirati vse v tuji uniformi, brez pravnih posledic. Pomeni, življenje je odvistno od tega s kakšno silovitostjo so se borili pred predajo .

• Idioti 00:24 12.marec 2025.

Najnovejše poročilo nevtralnih opazovalcev stanja na Kurskem frontu . UA bežijo koz miši pred mačko in to peš . Jekla vozil ki so jih pustili za seboj , bi pa zadostovalo za letno vhodno surovino SIJa na Jesenicama , https://www.youtube.com/watch?v=ULh0T2kNg1Y

• Idioti 00:49 12.marec 2025.

2025 bo mir Rus bo imel 4 let za uspešen "napad na EU " tako, da je to njeno vreščanje popolnoma izven vsake logike! Če Rus napade v teh 4 letih, bo zmagal , če pa ne in ne bo, ...prikaži več, bo pa vojna industrija EU tolko predimenzionirana , da bo vojni lobi nateral politike, da začnejo vojno proti Rusiji. Generalno vzeto, če Rus napade EU v naslednjih 5 letih EU nima obrambe in je to vreščanje o obrambi popolni idiotizem ,In na vse to nujni sestanek NATA v Prizu, Jeba vas nujni sestanek ko pa nimate orožja

• Idioti 01:01 12.marec 2025.

Pride mi pred oči skoraj ista situacija , ko sta v kleti Cankarjevega doma JJ in Jelko Kacin , svetovni novinarski srenji držala predavanje o uspešni obrambi TO , ki je imela pa 2 bazuke na Medvedeku in 2 PA ...prikaži večA raketi v Ljubljani , s katero so pa še našga sestrelil , kot dokaz uspešne obrambe TO v zraku , na kopnem , na morju pa ne , klinc ribiških čolnov se pa niso spomnil opremiti s kanalizacijskimi in vodovodnimi cevmi ,da bi zgledali kot križarke , kot so to naredil Hrvatje na Paškem mostu .

krucefix123 09:32 12.marec 2025.

Z orožjem ne bo do nič naredili,je pa jama brez vreča in to jim diši,kot vse do sedaj in še bo,itak jim vse dovolimo.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.