jao, uršulca, ti si pa za bruhnit naivna...padeš na nasmeh in na lepe oči...skupni lajf je vse kaj drugegapa oprosti, Damjan, lahko si čist ok dedec, ampak tole tud ni igračka...glede na tvoje dolgo samsko življenje upam, da boš… ...prikaži več preživel 100% spremembo v lajfu, ko bo otrok zunaj...
luštn intervju, brez sprenevedanja.....všeč mi je ker je normalna, spontana, nič ohola...
bolano koliko denar nekaterim pomeni
jao, uršulca, ti si pa za bruhnit naivna...padeš na nasmeh in na lepe oči...skupni lajf je vse kaj drugegapa oprosti, Damjan, lahko si čist ok dedec, ampak tole tud ni igračka...glede na tvoje dolgo samsko življenje upam, da boš… ...prikaži več preživel 100% spremembo v lajfu, ko bo otrok zunaj...
Starša se ukvarjata s istim biznisom,od tukaj se poznata.Saj veste kaj mislim
Mladenka ni naivna. Takoj ga je prilepila nase, da bo imela tudi ona kos od bogate Jankovičeve pogače.
Hahaha. Hvala ker si mi polepsal dan.
Pa kaj potem. Samo, da bosta srečna leta pa tako in tako nič ne štejejo.
OJEJ,ZOPET JE V OSPREDJU DENAR! KO BO VSE POKASIRALA, PA BO KONEC LJUBEZNI!
Zdaj se rada kaže v medijih, čez nekaj let ko se bo pa fantek "za pojest" začel gonit naokrog bodo pa mediji nezaželjeni in bo družina "svetinja".
pa poglejmo jo kaka je...jaz vidim že ogromno napak!! Si bo miloško že najdel hitro novo