Saj je še dolgo zdržal, njej so itak opice bolj važne, kot mož.
Napačen naslov: Mož se je njenih kapric naveličal!
Najbolj srečen je njen mož!
On je res svoboden. To je to!
Če sem odkrit, sem zelo presenečen, da je sploh imela moža !
A bejž no ? Samozavestna in dominantna ženska je moškim vedno problem..
Ender spet pišeš neumnosti. Preveč samozavesti in dominantnosti naredi predvsem škodo.
Ender: med samozavestno žensko in kokošjo so velikanske razlike !
Pravi da se sanjam o princu na belem konju ne misli odpovedati...Glede na njeno občasno obnašanje bo dočakala le konja, pa še ta ne bo bel...
Koga k...c tole briga????
Sploh ne vem zakaj osebno dramo vlačite po časopisih.
Saj so Janezovo tudi potem, ko je to prepovedal. Tudi zadnji, odpovedan narok na sodišču je samo Planet objavil..
Ker ima urška rada pozornost.
Spet bo eden svobodno zadihal s polnimi pljuči. Upam, da ne pleše, kot bi drugi hoteli.
In kdo bo še hotel to kluso nabrisat?
Ti za gotovo ne..Mama ti je garant boljša..
Ona si je želela nabasat na sivca
O Ender zagovornik svobode pogrebcev Slovenije
Ne zezajte se pravi v DZ ,da karma deluje.
Migranti posiljujejo, meje nam pred nosom zapirajo, levajzar, komunajzerat razpada. Vse pričakovano.
Če pa imate svojega ideološkega pastirja vedeževalca..
Ta Urška se ni ločila na vzrokih tistega, kar je doživljala tista, druga Urška. Bila je prevečkrat na bolniškem staležu..
a je kaj čudnega, poglejte jo. Te mine v trenutku
Vsake oči imajo svojega malarja. Nemogoče bi bilo živeti na tej naši ljubi zemljici, če bi bili vsi enaki. Končno, kaj pa ji fali?
Nič ji ne fali, pa še lepo poje.
Troli vidijo ženski vzor samo v podobi Janezovih kopriv ali svojih mamah. In oni o tem komentirajo po forumu. Bedno in slaboumno..
leonardo, fali ji marsikaj, predvsem pa veliko samokritičnosti.
Se opravičujem, meni izgleda kot tista iz Muppet showa. Imate prav vsake oči imajo svojega malarja
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Saj je še dolgo zdržal, njej so itak opice bolj važne, kot mož.
Napačen naslov: Mož se je njenih kapric naveličal!
Najbolj srečen je njen mož!
On je res svoboden. To je to!
Če sem odkrit, sem zelo presenečen, da je sploh imela moža !
A bejž no ? Samozavestna in dominantna ženska je moškim vedno problem..
Ender spet pišeš neumnosti. Preveč samozavesti in dominantnosti naredi predvsem škodo.
Ender: med samozavestno žensko in kokošjo so velikanske razlike !
Pravi da se sanjam o princu na belem konju ne misli odpovedati...Glede na njeno občasno obnašanje bo dočakala le konja, pa še ta ne bo bel...
Koga k...c tole briga????
Sploh ne vem zakaj osebno dramo vlačite po časopisih.
Saj so Janezovo tudi potem, ko je to prepovedal. Tudi zadnji, odpovedan narok na sodišču je samo Planet objavil..
Ker ima urška rada pozornost.
Spet bo eden svobodno zadihal s polnimi pljuči. Upam, da ne pleše, kot bi drugi hoteli.
In kdo bo še hotel to kluso nabrisat?
Ti za gotovo ne..Mama ti je garant boljša..
Ona si je želela nabasat na sivca
O Ender zagovornik svobode pogrebcev Slovenije
Ne zezajte se pravi v DZ ,da karma deluje.
Migranti posiljujejo, meje nam pred nosom zapirajo, levajzar, komunajzerat razpada. Vse pričakovano.
Če pa imate svojega ideološkega pastirja vedeževalca..
Ta Urška se ni ločila na vzrokih tistega, kar je doživljala tista, druga Urška. Bila je prevečkrat na bolniškem staležu..
a je kaj čudnega, poglejte jo. Te mine v trenutku
Vsake oči imajo svojega malarja. Nemogoče bi bilo živeti na tej naši ljubi zemljici, če bi bili vsi enaki. Končno, kaj pa ji fali?
Nič ji ne fali, pa še lepo poje.
Troli vidijo ženski vzor samo v podobi Janezovih kopriv ali svojih mamah. In oni o tem komentirajo po forumu. Bedno in slaboumno..
leonardo, fali ji marsikaj, predvsem pa veliko samokritičnosti.
Se opravičujem, meni izgleda kot tista iz Muppet showa. Imate prav vsake oči imajo svojega malarja