Če imaš kake veze pri Kučanu ga v mojem imenu lepo prosi, da naj Urško podpira še naprej, da je taubi niti v sanjah ne bi poskušal zamenjati. Toliko dobrega, kot je za nas normalne naredila Urška, za svoje levake… ...prikaži več nikoli ne bo. Imamo pa svobodo in levaki - a še plešete?
Urška in Nataša sta močni igralki na naši poilitični sceni! Inteligentne so in trdnega značaja! Zasedata dve najvišji politični funkciji v državi Sloveniji! Seveda to nekaterim ni všeč! Ti "nekateri" bojo imeli veliko dela da bi ju politično uničili! Zanimivo bo!
Kot Merlinka, tako kot jo jaz imenujem, bi vsekakor lahko imela eno od glavnih vlog z ljubezenskimi prizori v filmu 'Zadnji golobov let', ki si ga bo Janša prav gotovo ogledal.
Se bojim, da bo moral Janša na ta film predolgo čakati!? Menda sedaj poteka šele prečiščevanje scenarija, pa potem bodo bralne vaje, poizkusno snemanje, šele nato snemanje, kdaj bo pa premiera pa še sami ne vedo... Menda so scenaristu in… ...prikaži več režiserju že omenili naj bosta skrajno previdna, ker bi film lahko končal v bunkerju!?
Grof, mogoče imaš prav. Pri obstoječih ljudeh, ki trenutno vodijo politiko. Mislim pa, da bodo v bodoče ( ko ljudje pometejo s trenutno najbolj pokvarjenimi politiki na svetu n.pr. z v.d.Lajdro in sluzavim dementnim podkupljivim polžem) prav takšni ljudje reševali svet.
Če ne bi bilo Goloba, še vedeli ne bi zate. Sedaj se pa šopiriš. Po volitvah boš izginila, enako kot Zorčič.
Samo (bolj) kosmati Urški ;-)
"sem odločna ženska" HAHA Že tvoja mimika in oči te izdajo na fotografiji. Plesala boš tako, kot bo Golob scal po tebi, pa si misli, kar si hočeš.
Urška, podobica, da bi se je sam Bog usmilil
pa one z veleja tudi
Pa tako je bila reva zaljubljena.
A misliš na tisto Janezovo U.. Bojda je revica velikokrat nesrečno po stopnicah padla. Tuja krivda je bila vedno izključena..
Kdaj bo štefa spet čaj kuhala?
Ta gos, kdo bi jo pa sploh prenašal, njene psihične poglede in izpade. Kako to, da Golob ni že prej spregledal?
Kura, kaj pa ima JJ tu, če jo taubi ne mara, kaj mora res za vsako neumnost kriviti JJ in s tem mislii da se zmanjša njena neumnost.
+400.000 uporabnih idiotov zraven.
Kdo te pa hoče, glej kaka si???
Mogoče bi se moral ti pogledat kdaj v ogledalo.....
Saj Janša ji nič noče
Mnogim ne odgovarja,da ženske odločajo,pa nagajajo če le morejo
Pirc-Musar, U.K.Zupančič, Šetinc Pašek in Bobnarjeva so štiriperesna 🍀, ki delujejo iz ozadja. In podpira jih nihče drug kot, M.Kučan..
Če imaš kake veze pri Kučanu ga v mojem imenu lepo prosi, da naj Urško podpira še naprej, da je taubi niti v sanjah ne bi poskušal zamenjati. Toliko dobrega, kot je za nas normalne naredila Urška, za svoje levake… ...prikaži več nikoli ne bo. Imamo pa svobodo in levaki - a še plešete?
Ne, ne, ne, Janša je spet kriv.
te njene patetike nikoli ne zmanjka, kar je za marsikoga smešno, zame ni
lojs kdo ti je kriv, če ne zaupaš samozavestnim, inteligentnim in dominantnim ženskam..Raje imaš koprive janševe sorte..
Urška in Nataša sta močni igralki na naši poilitični sceni! Inteligentne so in trdnega značaja! Zasedata dve najvišji politični funkciji v državi Sloveniji! Seveda to nekaterim ni všeč! Ti "nekateri" bojo imeli veliko dela da bi ju politično uničili! Zanimivo bo!
ja vidim da so eni še bolj patetični ali bolje povedano BEDNI! ... ne vem kdo koga uničuje
MS dal sem ti plus. V politiki nihče vodilnih bedakov ne mara pametnih in močnih ljudi, zato pa je v svetu tako kot je!
Dodal pa bi še to. V politiki je zelo malo poštenjakov. Na trgu prevladuje denar. Kdor več ponudi več dobi.
leonardo v politiki NI POŠTENJAKOV, je samo umazana igra in kdor je bolj spreten in iznajdljiv igralec, si bo nagrabil največ in vedno več.
MS 👍👏👏 in lep pozdrav !
Kot Merlinka, tako kot jo jaz imenujem, bi vsekakor lahko imela eno od glavnih vlog z ljubezenskimi prizori v filmu 'Zadnji golobov let', ki si ga bo Janša prav gotovo ogledal.
Se bojim, da bo moral Janša na ta film predolgo čakati!? Menda sedaj poteka šele prečiščevanje scenarija, pa potem bodo bralne vaje, poizkusno snemanje, šele nato snemanje, kdaj bo pa premiera pa še sami ne vedo... Menda so scenaristu in… ...prikaži več režiserju že omenili naj bosta skrajno previdna, ker bi film lahko končal v bunkerju!?
Šetinčeva je bila že prej truplo, …… Nataša Sukič pa še bo, …
Grof, mogoče imaš prav. Pri obstoječih ljudeh, ki trenutno vodijo politiko. Mislim pa, da bodo v bodoče ( ko ljudje pometejo s trenutno najbolj pokvarjenimi politiki na svetu n.pr. z v.d.Lajdro in sluzavim dementnim podkupljivim polžem) prav takšni ljudje reševali svet.
So ženske, ki veliko sexajo, berem članek pisan Urški na kožo, ….