Ko sem se zjutraj zbudila, sem hotela iti v fitnes, a sem namesto tega ves čas čistila......No, to bi se ji moralo večkrat dogajati !!
katastrofa ... ampak članek je pa dobila a ne ... sama poslala .. izogiba se medijev .. nekako ne gre skupaj ...
In zavarovalnica bo zamenjala staro robo z novo......
Buksl, kupi si nov ženski bicikl, …
to je nekdo naredil v paniki, ko jo je zagledal
To je sama naredila,da pride spet v medije
NEPOMEBNEŽI POZABLJENI... SE JAVLJAJO DA SO ŠE ŽIVI Z RAZMETANO SOBO IN PODRSANIM AVTOM KER NE VE PARKIRAT. TO PA JE NOVICA
Najprej obraz, potem pa še avto in atrij. Res nima sreče.
Na, pa je spet slavna! Ampak vandalizma ne podpiram! Česa so krive uboge rože sprašujem brihtiča, ki jih je napadel?
Vandalizma ne odobravam in ne privoščim nobenemu ampak znana po čem plastiki🤔
hm uničili avto. semmislil da je vsaj kakšen fergusen zapeljal čezenj. tako pa mal polirpaste pa bo kot nov. bi bilo dobro naredi fotko celega, kolk ma bušk
Da ji ga niso škorci v šoku, ko jo zagledali...
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Ko sem se zjutraj zbudila, sem hotela iti v fitnes, a sem namesto tega ves čas čistila......No, to bi se ji moralo večkrat dogajati !!
katastrofa ... ampak članek je pa dobila a ne ... sama poslala .. izogiba se medijev .. nekako ne gre skupaj ...
In zavarovalnica bo zamenjala staro robo z novo......
Buksl, kupi si nov ženski bicikl, …
to je nekdo naredil v paniki, ko jo je zagledal
To je sama naredila,da pride spet v medije
NEPOMEBNEŽI POZABLJENI... SE JAVLJAJO DA SO ŠE ŽIVI Z RAZMETANO SOBO IN PODRSANIM AVTOM KER NE VE PARKIRAT. TO PA JE NOVICA
Najprej obraz, potem pa še avto in atrij. Res nima sreče.
Na, pa je spet slavna! Ampak vandalizma ne podpiram! Česa so krive uboge rože sprašujem brihtiča, ki jih je napadel?
Vandalizma ne odobravam in ne privoščim nobenemu ampak znana po čem plastiki🤔
hm uničili avto. semmislil da je vsaj kakšen fergusen zapeljal čezenj. tako pa mal polirpaste pa bo kot nov. bi bilo dobro naredi fotko celega, kolk ma bušk
Da ji ga niso škorci v šoku, ko jo zagledali...