Sirota Urška, njen stari soprog nima posluha do mode in zaradi varčevanja ji nebo dovolil nakupovanja novih oblačil. SIROTICA, ITAK IMA HUDE TEŽAVE Z JJ
Meni se zdi zelo grdo in neokusno, da Urška, kot povabljen gost, kritizira gostitelja in njene manakenke. V tujini imajo povabljenci vsaj kaj bontona v sebi.
rokson, kako si se lahko kaj tako originalnega spomnu. Tega se nisem videl v nobenem komentarju in po mojem, ce tole vidi NASA imas sluzbo zagotovljeno na razvoju vesoljskih avtobusov
Na Kate te spominja??? emmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm na tej sliki zgleda tak hudo umetno da to ze res ni...sicer pa kdo nei zraven onega pleskota propado.
Kaj Urška'?? Zoki ima lepšo ženo..
Na žalost Urška nima prav veliko pojma o modi, sicer se ne bi oblekla kot konfet. (bonnon iz sladkorja)
in potem svizec zavije čokolado
in kje je kritika, negativci žurnalovski
Luštna Urška. To je to!
f.... ti je avtobus
Urška bi lahko šla na tekmovanje za najboljšo imitatorko Rdeče Kapice,samo svojga Obritoglavega volka bi morala vzet s seboj?
Kot da me zanima njeno menje.
a tisto afnasto plavušo???
Aha. Ona na revijo, mož na usklajevanju, Črtomirja je pa pazil, kdo? Če bi bil družinski zakonik sprejet, bi ji sedaj trda predla, a ne?
Sirota Urška, njen stari soprog nima posluha do mode in zaradi varčevanja ji nebo dovolil nakupovanja novih oblačil. SIROTICA, ITAK IMA HUDE TEŽAVE Z JJ
najlepša je Urška.....pa kritizirala tudi ni, trepci od žurnala
Meni se zdi zelo grdo in neokusno, da Urška, kot povabljen gost, kritizira gostitelja in njene manakenke. V tujini imajo povabljenci vsaj kaj bontona v sebi.
rokson, kako si se lahko kaj tako originalnega spomnu. Tega se nisem videl v nobenem komentarju in po mojem, ce tole vidi NASA imas sluzbo zagotovljeno na razvoju vesoljskih avtobusov
prav simpatična je tale urška, nezafnana, luštna.. spominja me na Kate Middelton..
Na Kate te spominja??? emmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm na tej sliki zgleda tak hudo umetno da to ze res ni...sicer pa kdo nei zraven onega pleskota propado.