Peter, tudi v mojem imenu HVALA ! Razveseljuj nas še naprej in preprosto....ostani tak kot si ! Zaupam ti in s teboj sem kot verjetno mnogo drugih ...v dobrem in slabem !
upam da sem potolažil ljudi???čaki mal.a bomo kaj bolj siti od teh skokov? a bo kaj manj nezaposlenih od teh skokov.pa dajte se zresnit ljudje.koga to briga....od tega ima samo on koristi....še vedno nam vladajo komunisti...severna koreja pa to...
Bravo mali!!!
Peter hvala.
Peter, tudi v mojem imenu HVALA ! Razveseljuj nas še naprej in preprosto....ostani tak kot si ! Zaupam ti in s teboj sem kot verjetno mnogo drugih ...v dobrem in slabem !
Peter iskrene čestitke za fantastičen rezultat!
Peter, bravo, ti si navdih za nas vse, želim ti zdravja in uspehov v 2016.
Bravo Peter, daj jim vetra.
pravzaprav edina svetla novica v tej zatohli zloveniji.mirne in dooooooooooolge lete še naprej.hvala in srečno !
upam da sem potolažil ljudi???čaki mal.a bomo kaj bolj siti od teh skokov? a bo kaj manj nezaposlenih od teh skokov.pa dajte se zresnit ljudje.koga to briga....od tega ima samo on koristi....še vedno nam vladajo komunisti...severna koreja pa to...
Pogled na dooolge nemške face ob doskoku Prevca - neprecenljivo :)
hebali vas skoki in smučanje.tekmovanje 5 držav.vsak dan pa komunistična država deložira par družin.....