7.12.2023 je umrla Klara Tuksar, rojena 26.2.2007, Lenartova ulica 5,Mežica
Od umrle smo se poslovili v torek,12.12.2023 ob 15.00 na pokopališču Mirje v Mežici. Bila je žara.
Nič čudnega - zahvala gre neučinkovitemu delu sodišč in nikakršni strokovnosti CSD. Sicer pa to ni edina posredna žrtev pišmeuharskih volilcev, ki že desetletja podpirajo ta zlagani sistem 'pravne in pravične države' in so osnovni izvor vsega sra*ja, ki se… ...prikaži več tule dogaja že (pre)dolgo!
Po tako stresnem življenju ni čudno, da jo je pobralo. Naj počiva v miru.
Žalostno, ko otrok postane orožje med dvema odraslima človekoma.
Mene pa zanimata ''koroška dečka'' ki so ju babe iz CSD s pomočjo druge babe ''sodnice'' iztrgale iz doma starih staršev?????
Tudi njima bo žal 'strokovnost' državnih organov skrajšala življenji. Pa še marsikomu, ki je osebno vpleten.
V javnosti tako odmevna zgodba je bila že skoraj pozabljena. Zgodba, ki se ne bi smela več ponoviti..Naj počije v miru oboga deklica !
Ubogi otrok. Tam kjer je sedaj ima vsaj mir.
7.12.2023 je umrla Klara Tuksar, rojena 26.2.2007, Lenartova ulica 5,Mežica Od umrle smo se poslovili v torek,12.12.2023 ob 15.00 na pokopališču Mirje v Mežici. Bila je žara.
najboljša jabolko med gnilimi ne priživi,žal je vedno tako.R.I.P. deklica
Res obuga deklica. Zaslužila si je prelepo življenje, a je žal umrla. Na počiva srček v miru.....
Ko prebereš tako novico,te dejansko stisne pri srcu. Počivaj v miru.
Nič čudnega - zahvala gre neučinkovitemu delu sodišč in nikakršni strokovnosti CSD. Sicer pa to ni edina posredna žrtev pišmeuharskih volilcev, ki že desetletja podpirajo ta zlagani sistem 'pravne in pravične države' in so osnovni izvor vsega sra*ja, ki se… ...prikaži več tule dogaja že (pre)dolgo!
Moje iskreno sožalje. Res uboga deklica. Kar stisne me pri srcu.... Počivaj v miru sončece...