Slovenija
21315 ogledov

Umrl svetovno znani nevrokirurg, ki ga je Slovenija pustila na cedilu

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Zala 16:48 16.januar 2025.

Zadnje desetletje je bilo njegovo življenje polno burnih dokodkov. Se vprašaš, ali je bilo vredno. Vrhunski nevrokirurg z neverjetnim znanjem, ki ga je nesebično delil s svojimi sodelavci. Sožalje družini in domačim.

• Ender3 19:14 16.januar 2025.

Neverjetno znanje je opravljal tam, kjer je Znanosti najmanj znano ???. Ja, možgane in neurokirurgijo si je čisto podredil svojemu egu. Njegovo ime in uspeh niso samo v senci tistih, katerim je pomagal ampak tudi tistih, ki jih je pri ...prikaži več svojem delu izkoriščal ad personam..

• Kmodri_ 16:56 16.januar 2025.

g. Vinko D. je bil velik strokovnjak, a s hudo neg. osebnostno lastnostjo. Nikakor se ni mogel sprijazniti, da je delal napake, ki so bile za pacienta usodne in so utrpeli hude zdr. posledice. Odgovornosti ni želel nikoli prevzeti. Zato ...prikaži več je bil velik strokovnjak z majhno integriteto in se je sam pustil na cedilu. Slovenija nima nič s tem. On je zlorabljal svojo dejavnost, da jo je opravljal zunaj ZDA, kjer ima zasebno kliniko. Dobro se je zavedal, da napak, ki bi jo storil v ZDA vodi v bankrot.

• Ender3 18:43 16.januar 2025.

Hvala @Kmodri_, da si napisal tisto, kar sem mislil o njem osebno napisati. Vinko ni to, kar se ga v javnosti predstavlja. Pod njegovim patronatom je bila neurokirurgija ugrabljena njegovi sodelavci pa strokovni sužnji. Kdor je tam opravljal zdr.staž ali ...prikaži več del specializacije ve o čem govorim..

• Kmodri_ 19:49 16.januar 2025.

Ender3, hvala za izkazano spoštovanje!

Antikrist9 19:35 16.januar 2025.

Za usrane žide je dovolj dobra samo plinska celica, ne pa zdravljenje!

• timja 16:32 16.januar 2025.

GOSPOD profesor RIP in moj poklon, rešili ste življenje mojemu nečaku in še mnogim.....

• Grof 16:20 16.januar 2025.

Najboljši gredo, tako ali drugače. Vinko za vedno mi boš ostal v najglobjem spominu, hvala Ti.

• Ender3 18:45 16.januar 2025.

Ti je naredil lobotomijo ali reševal hydrocephalus. ??

• Ender3 19:21 16.januar 2025.

O umrlih vse lepo in prav..Osebne izkušnje ne bom navajal, ker se to tukaj ne spodobi..Z Bogom Vinko !

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.