Otroka je poslal pogledat, kako je z mamo?! In ta otrok jo je oživljal, potem ko jo je njegov oče tako pretepel, da je umrla? Tip je za v temnico do konca življenja, s kozarcem vode in skodelico polente na… ...prikaži več dan. In ne, nikoli v življenju mu ne bi dala možnosti, da vzpostavi kakršen koli stik z otroki. Joj, kaj mi redimo po arestih.
Otroka je poslal pogledat, kako je z mamo?! In ta otrok jo je oživljal, potem ko jo je njegov oče tako pretepel, da je umrla? Tip je za v temnico do konca življenja, s kozarcem vode in skodelico polente na… ...prikaži več dan. In ne, nikoli v življenju mu ne bi dala možnosti, da vzpostavi kakršen koli stik z otroki. Joj, kaj mi redimo po arestih.
Ma kakšna polenta,slana voda, pa en teden star kruh, pa še to se mi zdi preveč za ta gnoj od človeka!!!
Šiptarija se na veliko uvaža. To so rezultati kulture, toda bodimo odprti, moramo sprejetidrugačnost...in ostala jajca, ki nas zastrupljajo.
Nepotrebno zapravljanje denarja,edina prava sodba bi bila po hitrem postopku 30 let, nato pa dosmrtni izgon.
Nič zapora, takoj izgon zavedno.
Kaj bi šele bilo, če bi mu povedala za sosede....
V zapor pa upam da ga tam trpinčijo.
Nič se bunit,to ste hoteli zdaj pa plešte