AVE kaj ni to kao "domače".Doma redimo zajce-- nemški lisec, imamo kokoši nesnice,novembra imamo koline vse je futrano samo "natur",Njive posadimo in oplevemo brez kakršnih koli uničevalcev plevela,koloradske hrošče poberemo ročno ( logično v rokavicah )domača pirina moka...meni osebno se… ...prikaži več ni treba zastrupljevati s "AVE" kvaliteto.Zajčje meso bi lahko prodal ko je zajka še breja.Začnite razmišljati o samooskrbi
Danes sem jedla piščančja bedra pan-vita, nekje iz Prekmurja, povedali so da so sveža, ko pa sem jih pripravila za hčerki, pa sem ugotovila, da je bilo meso globoko zamrznjeno, brez okusa in enostavno kot da jem slamo. Zakaj t.i.… ...prikaži več inšpekcija nima še kakšnega preizkuševalca gnile kvalitete 10. razrerdne kategorije, ki nam jo prodajajo v Sloveniji? Vse kar jemo je že kemija in slama, zato kupujem izdelke pri lokalnemu mesarju in od južnjakov tam dol kar uvozijo. Tisto ima vonj, okus in strukturo!
Enako velja tudi za sadje in zelenjavo, pri nas imamo 10. razredno šiptarsko mafijo, katero podpira država. Zastrupljajo nas povsod, naše lastno pa je zanič in imamo slabe sorte ter semena neokusnega dreka.
Ave ni več to kar je bil. Očitno uvažajo vse mogoče. Še malo pa bomo na istem kot na hrvaškem, ko so izbruhnile afere s poceni mesom brez pravega porekla.
Včasih je bila AVE znamka znak res dobrih stvari, tudi najboljših čevapov. Letos pa nisem tega mnenja več. Zelo slabo, drugačen okus, da o vonju raje ne pišem. Ne kupim več, očitno meljejo in mešajo vse mogoče notri. Kvalitete ni… ...prikaži veči več, pa so med dražjimi.
Pozor, če ste v zadnjem tednu kupovali to meso..........ne počnite tega NIKOLI VEČ !
AVE kaj ni to kao "domače".Doma redimo zajce-- nemški lisec, imamo kokoši nesnice,novembra imamo koline vse je futrano samo "natur",Njive posadimo in oplevemo brez kakršnih koli uničevalcev plevela,koloradske hrošče poberemo ročno ( logično v rokavicah )domača pirina moka...meni osebno se… ...prikaži več ni treba zastrupljevati s "AVE" kvaliteto.Zajčje meso bi lahko prodal ko je zajka še breja.Začnite razmišljati o samooskrbi
Danes sem jedla piščančja bedra pan-vita, nekje iz Prekmurja, povedali so da so sveža, ko pa sem jih pripravila za hčerki, pa sem ugotovila, da je bilo meso globoko zamrznjeno, brez okusa in enostavno kot da jem slamo. Zakaj t.i.… ...prikaži več inšpekcija nima še kakšnega preizkuševalca gnile kvalitete 10. razrerdne kategorije, ki nam jo prodajajo v Sloveniji? Vse kar jemo je že kemija in slama, zato kupujem izdelke pri lokalnemu mesarju in od južnjakov tam dol kar uvozijo. Tisto ima vonj, okus in strukturo!
Enako velja tudi za sadje in zelenjavo, pri nas imamo 10. razredno šiptarsko mafijo, katero podpira država. Zastrupljajo nas povsod, naše lastno pa je zanič in imamo slabe sorte ter semena neokusnega dreka.
Ave ni več to kar je bil. Očitno uvažajo vse mogoče. Še malo pa bomo na istem kot na hrvaškem, ko so izbruhnile afere s poceni mesom brez pravega porekla.
Včasih je bila AVE znamka znak res dobrih stvari, tudi najboljših čevapov. Letos pa nisem tega mnenja več. Zelo slabo, drugačen okus, da o vonju raje ne pišem. Ne kupim več, očitno meljejo in mešajo vse mogoče notri. Kvalitete ni… ...prikaži veči več, pa so med dražjimi.
AVE kvaliteta....