v čipkastih gatah, se je poklonila očetu . no ja .. mene bi mal skrbel
Kdor nima v glavi , ima v gatkah.
Živ primer kvazipesnika, ki se na veliko norčuje iz maternega jezika! In - poklon pokojnemu očetu v ... čipkastih spodnjicah??? Perverzno!
Primitivka tako kot njena mama
Hmm, kje pa so kakšni čari? Jaz vidil preveliko glavo, nataknjeno na kup shiranih kosti.
hahaha
Čudna noč je bla ....bla,bla,bla ???
V gatah se je poklonila pokojnemu očetu? Se mi zdi , da postaja podobna Jenulu, tudi on rad skače okol v gatah. O čarih pa kdaj drugič,danes jih ne vidim nikjer.
malo je presuha
jabolko ne pade daleč od jablane
Lepo posvetilo pokojnemu očetu,ha,ha.Primitivno do amena. Kaj nima v glavi, nič?
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
v čipkastih gatah, se je poklonila očetu . no ja .. mene bi mal skrbel
Kdor nima v glavi , ima v gatkah.
Živ primer kvazipesnika, ki se na veliko norčuje iz maternega jezika! In - poklon pokojnemu očetu v ... čipkastih spodnjicah??? Perverzno!
Primitivka tako kot njena mama
Hmm, kje pa so kakšni čari? Jaz vidil preveliko glavo, nataknjeno na kup shiranih kosti.
hahaha
Čudna noč je bla ....bla,bla,bla ???
V gatah se je poklonila pokojnemu očetu? Se mi zdi , da postaja podobna Jenulu, tudi on rad skače okol v gatah. O čarih pa kdaj drugič,danes jih ne vidim nikjer.
malo je presuha
jabolko ne pade daleč od jablane
Lepo posvetilo pokojnemu očetu,ha,ha.Primitivno do amena. Kaj nima v glavi, nič?