ukrajinci veselo na delo s svojo klobasaško špraho, slovenčki pa na socialca ... živel slovenistan ... ljubezen do UA je večna ... ali kot sem nekje slišal "everlasting love" ... forever and ever ... budale
Če se begunec zaposli, potem ni več begunec, pač pa ekonomski migrant! In kot tak je dolžan plačevati nastanitev, hrano, obleko in davke, povrhu pa mu je treba odvzeti status begunca!
Janša se zaveda poraza na volitvah zato vso zadevo prireja kako bo nagajal iz opozicije . Ali se spomnite pogroma nad begunci na južni meji ? Pošiljali so svoje KORENJAKE in VARDO za reševanje Slovenskega naroda .
Slovenski delodajalci, ki talajo pod minimalcem so se odprla nebesa
Za naše mlade ni služb, ni stanovanj, nobene mesečne pomoči, nič. Za vse ostale pa vse, potem pa še nos vihajo.
bodo ukrajinci delali ,mi bomo pa doma na mufte živeli ha ha ha,odvisno kako gledaš situacijo
odprta pot do dela tujcem domači pa na beraški palici e moj đamša
ukrajinci veselo na delo s svojo klobasaško špraho, slovenčki pa na socialca ... živel slovenistan ... ljubezen do UA je večna ... ali kot sem nekje slišal "everlasting love" ... forever and ever ... budale
no ,zdaj vidite "lubi Slovenci" bi rekel Trubar...čemu je smisel vojne...
Ukrajinke so od nekdaj znane kot dobre delavke.
Gorenje je iskalo 400 delavcev.
Pa to še ni konec: SLO ima ŽAL Zakon o združevanju družin ( to se vse prišlepa na socialno blagajno)
Če se begunec zaposli, potem ni več begunec, pač pa ekonomski migrant! In kot tak je dolžan plačevati nastanitev, hrano, obleko in davke, povrhu pa mu je treba odvzeti status begunca!
Janša se zaveda poraza na volitvah zato vso zadevo prireja kako bo nagajal iz opozicije . Ali se spomnite pogroma nad begunci na južni meji ? Pošiljali so svoje KORENJAKE in VARDO za reševanje Slovenskega naroda .
https://www.mladina.si/195706/ma-kaksni-begunci-beguncev-ni/. Toliko kaj si mislijo o beguncih SDS .