Svet
5930 ogledov

Ukrajina bi lahko v naslednjih dneh Rusijo napadla z ameriškimi raketami

Komentarjev 31
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Uršula_aLiar 22:12 17.november 2024.

Tale pizda senilna bo zakuhal pizdarijo svetovnih razsežnosti, podobno je osvoboditelj sprejemal škodljive odločitve v času pred prevzemom oblasti nove vlade!!!!

Zala 23:33 17.november 2024.

Stari hropec bo pred odhodom iz Bele hiše zakuhal vojno po celi Evropi. Zelni drogiranec je enako za odpis.

• alojz73 22:08 17.november 2024.

Zdaj se pa bližamo ameriškemu scenariju na Hirošimi in na Nagasaki.

• BenX 22:33 17.november 2024.

Ne vem, če je to ravno najbolj pametna poteza...

• Idioti 09:47 19.november 2024.

Maš težave s hitrostjo nevronov v možganih ? Ni zdravila !

Syn 22:33 17.november 2024.

Zgleda, da od Ukrajine dejansko ne bo čisto nič ostalo. Jaz sem mislil, da bo mogoče Lvov še mogoče ostal celi, pa mogoče Kijev. Ampak zgleda, da bo od te kvazi države ostala še res samo puščava. Mogoče pa je ...prikaži več to tudi cilj ZDA. Kokice imam pripravljene. 🍿

mahatma2 00:54 18.november 2024.

Če se to zgodi , kaj se bo zgodilo v nadaljevanju . Odgovore prepuščam Ukrofilom , ki nimajo pravega stika z realnostjo.

• Rim 05:55 18.november 2024.

To pomeni konec Ukrajine in vojne. Pa ne zato, ker bi zmagali Američani ali Ukrajinci, ampak zato, ker bo razjezilo Ruse, ki bodo prisiljeni v takojšen in odločilen udarec po Ukrajini. Morda pa je to celo tihi plan ob tej odobritvi uporabe.

NickMason 22:22 17.november 2024.

Kmalu lahko pričakujemo ,da bo priletela raketa tudi na nas

luckyss1 05:34 18.november 2024.

"Se bojim" da bo ameriške ATACMS doletela usoda ostale superduper tehnologije, (Abrams, Patriot, F -16).. Vsa ta orožja niso upravičila visokih pričakovanj.. Seveda delujejo, vendar tudi lepo gorijo...Ne pričakujem torej neke eskalacije v Armagedon smislu, morda bo to celo upravičilo ...prikaži večlo konkretnejše napade Rusije globje v Ukrajino in bo vojna bolj kot ne končana še preden Trump uradno nastopi...Nekaj v tem smislu je bilo verjetno tudi v zraku med (nedokazanim ) pogovorom Putin - Tramp..

• Ender3 02:10 18.november 2024.

Če se to zgodi smo vsi pečeni..To je poteza iz obupa zahodne alijanse. Trump lahko sanja, da bo potem vojno lahko diplomatsko ustavil..

• Idioti 09:50 19.november 2024.

Vojna bo ustavljena tisti hip ,ko bo padla prva TAKTIČNA A bomba , tako da ima Trump prav , da bo vojno zaustavil v 1 dnevu !

Slayer 19:08 18.november 2024.

Na Švedskem, Finskem itd že delijo ljudem brošure kako preživeti v vojni, morda bi pri nas raje nagnali Goloba, Musarco in Tanjo Fajon te, ki so nas PRISILILI v aktivno vojno zoper RUSE!!!

• Idioti 09:51 19.november 2024.

Teli trije se sploh ne zavedajo , kako bodo končali , če EU in NATO stopi v vojno !

• bobubob 09:21 19.november 2024.

Takole v filmih izgleda zombi, ki zavoha človeka.

• Idioti 09:57 19.november 2024.

Ko se bo začela vojna , bo imel vsak možnost samostojne odločitve , na katero stran bo šel . Jaz , ki sem se enkrat že moral veliko prej , kot se je vojna začela, odločiti na katero stran bom ...prikaži večm šel , svetujem VSEM SLOVENCEM , da se že danes odločijo kam in z kom bodo delili svojo usodo . Imeli boste na izbiro Belo gardo , Plavo gardo in Partizane . Jaz grem v Partizane in vem da sem se pravilno odločil .

• Kmodri_ 22:11 17.november 2024.

To! Takoj eno ko bo Outlet na skretu! Direkt v anus!

• Soljatar 23:08 17.november 2024.

samo rokaj...

• Jernej65 23:23 17.november 2024.

Tramp je posvaril Putina, da naj ne stopnjuje vojne. A morilski Putler je udaril s polno močjo po civilni infrastrukturi in se poserje na Trampa. Naj še on dobi malo po svoji infrastrukturi globoko v Rusiji, da bodo Rusi videli, ...prikaži več kako jih poblaznelec Putin ščiti.

• Ender3 02:14 18.november 2024.

Ne vem, če se zavedaš kaj pišeš? To ne bo več vojna igrica na tvojem računalniku. Ogrožena bo tudi tvoja mentalna infrastruktura..

Slayer 06:47 18.november 2024.

On tega ne dojame,ima prenizek IQ!!! Je na stopnji 10. letnega otroka,ki igra video igrice!!!

• Jernej65 07:56 18.november 2024.

Ender3, morilski Putler ne bo naredil nič. Če seže po jederskem orožju, je tudi konec z njim in z Rusijo. Za mojo mentalno infrastrukturo se ne skrbi.

Slayer 09:37 18.november 2024.

Krele.če kdor koli seže po nukici,je konec z vsemi,ti si res en kreten, ki nima pojma o pojmu,sem močno v dvomih,da imaš IQ65!!!

• Jernej65 10:56 18.november 2024.

Seveda in ti še celo navijaš za debila kot je Putin. Sedaj si vsaj priznal da je blaznež. In po tvoje, če je nekdo poblaznel, mu moraš pustiti, da dela kar hoče. Si pač IQ bebček.

Slayer 11:18 18.november 2024.

Blaznež???!!!,kdo ga pa iziva?, noben drug kod liberalni zahod,ki jih bo dobil po pički,tako kot ti!!!

Slayer 11:19 18.november 2024.

Sirota boga,si moraš sam dati +, da se moralno malo dvigneš,samo kaj,ko pa vedno padeš na realna tla,žal ti tega ne vidiš, ker si preveč zabit,žal!!!

• Jernej65 11:23 18.november 2024.

IQ bebček, kaj se napihuješ. Še malo nazaj si si na veliko stiskal sam pluse. Še sedaj si ga pritisneš, vendar malo počakaš, da ni tako očitno. IQ bebček pač, prebutast da bi koga okrog prinesel.

Slayer 11:26 18.november 2024.

Prav smiliš se mi!!! Nisi sposoben normalne komunikacije,vsiljuješ svoj prav...si na nivoju vaškega bebčka,ki nima pojma o pojmu,zato pa te na vasi noben ne mara,krele ubogo!!!

• Jernej65 11:32 18.november 2024.

Za IQ bebčka je normalna komunikacija to, da najprej drugemu določa IQ. S teboj se nikoli ne da normalno komunicirati ker si rusofilski bedak. Z rusofilskim in anticepilskim bedakom, se ne da komunicirati, ker misli da je vso svetovno znanje ...prikaži več požrl že pri rojstvu. IQ bebček pač.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.