ADMINI,oziroma urednistvo a boste kej delal svoje delo a se vam gladko jebe? V skoraj vsakem clanku se najde idioti s FAKE zadevami kot je "Lara_Traill",a vi nič ? pa dej brište zaboga ven pa blokirajte te ljudi sunce vam… ...prikaži večm zarko. DELEJTE MAL
Dve možnosti sta: ali se adminom "gladko jebe", kot si napisal ali pa kapne kaj v žep, če dovolijo takšno oglaševanje na najmanj primernem mestu. Uredništvo pa se ne sekira.
Človek si mora 1x v življenju upat, in on si je kot kaže izbral tolele. Tega "filma" večina navadnih smrtnikov niti od daleč ni in ne bo vidla, kot ga je on v rokah imel
Datum razpisa za varovanje je 3. avgust 2018, v njem pa je navedena lokacija “Varovanje izpostave azilnega doma Debeli Rtič”, ki lahko sprejme kar 320 migrantov.Samo za prehrano migrantov je bil javno objavljen razpis v vrednosti 3 milijone evrov, za… ...prikaži več ekološko prehrano pa v vrednosti 1,4 milijona evrov, medtem ko so tu še dodatni stroški za varovanje in preskrbo.
Google sedaj plačuje 400 do 600 dolarjev štiri ure za delo na spletu od home.my zadnje plače je bilo 4500 $ za delo 25 ur na teden na spletu. Moja sestra je že nekaj mesecev v povprečju 20000 $ in… ...prikaži več dela približno 30 ur na teden. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga poskusil. Potencial pri tem je neskončen. To počnem
➤➤➤➤ ➤ www.Earn91.Com
ADMINI,oziroma urednistvo a boste kej delal svoje delo a se vam gladko jebe? V skoraj vsakem clanku se najde idioti s FAKE zadevami kot je "Lara_Traill",a vi nič ? pa dej brište zaboga ven pa blokirajte te ljudi sunce vam… ...prikaži večm zarko. DELEJTE MAL
Briga njih za formo , glavno da prepisujejo in prevajajo članke !
Dve možnosti sta: ali se adminom "gladko jebe", kot si napisal ali pa kapne kaj v žep, če dovolijo takšno oglaševanje na najmanj primernem mestu. Uredništvo pa se ne sekira.
Letalo je strmoglavilo nihče ne ve zakaj zraven pa dva ameriška lovca namenjena ravno temu da ne bi slučajno nad naseljeno področje zašel.
Človek si mora 1x v življenju upat, in on si je kot kaže izbral tolele. Tega "filma" večina navadnih smrtnikov niti od daleč ni in ne bo vidla, kot ga je on v rokah imel
Datum razpisa za varovanje je 3. avgust 2018, v njem pa je navedena lokacija “Varovanje izpostave azilnega doma Debeli Rtič”, ki lahko sprejme kar 320 migrantov.Samo za prehrano migrantov je bil javno objavljen razpis v vrednosti 3 milijone evrov, za… ...prikaži več ekološko prehrano pa v vrednosti 1,4 milijona evrov, medtem ko so tu še dodatni stroški za varovanje in preskrbo.
Google sedaj plačuje 400 do 600 dolarjev štiri ure za delo na spletu od home.my zadnje plače je bilo 4500 $ za delo 25 ur na teden na spletu. Moja sestra je že nekaj mesecev v povprečju 20000 $ in… ...prikaži več dela približno 30 ur na teden. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga poskusil. Potencial pri tem je neskončen. To počnem ➤➤➤➤ ➤ www.Earn91.Com
pač je to storil zgolj za 5 minut slave