Ne vem no, ampak meni je lepša od Boruta. Tudi njihovo nogometno reprezentanco je bolje motivirala na svetovnem prvenstvu. Borut ni naše še nikoli povedel do drugega mesta na svetu.
Ha ha ha ha ..... zasenčila .. ha ha ha ..... videti je obupno, kot neke starodavne uniforme kozakov ali kaj takega ... v nekem filmu videl ... Melania je top oblečena (ni vedno, ma tokrat bi rekel, da je).
mi pa ne moremo iz svoje kože!!!!!!!!!!!!!
vse kar je naše je slabo,,povrhu pa ne moremo nehat hvalit te rvate.
oni nebi nikoli napisali kaj takega o svoji kolindi
Kolinda je topla predivna ženska, res je Melanija že grdo gleda hladna žena vidi se da ni srečna ...žal počasi bo šla v staro šaro . Kolinda cveti in je res čudovita.
Ne vem no, ampak meni je lepša od Boruta. Tudi njihovo nogometno reprezentanco je bolje motivirala na svetovnem prvenstvu. Borut ni naše še nikoli povedel do drugega mesta na svetu.
Ha ha ha ha ..... zasenčila .. ha ha ha ..... videti je obupno, kot neke starodavne uniforme kozakov ali kaj takega ... v nekem filmu videl ... Melania je top oblečena (ni vedno, ma tokrat bi rekel, da je).
Ha ha ha ... že dolgo se nisem tako nasmejal kakšni novici. Več kot gledam mi izgleda kot nek model kopalnega plašča.
Vzemi očala ...ne vidiš ali si narobe prebral dejansko Melanija izgleda obup Kolida je perfektna!
ogabna "fake" blond bajsika... kaj ste vsi slepi?
takoj podpišem, kot en sod je.
mi pa ne moremo iz svoje kože!!!!!!!!!!!!! vse kar je naše je slabo,,povrhu pa ne moremo nehat hvalit te rvate. oni nebi nikoli napisali kaj takega o svoji kolindi
Da ne bo zašla v kakšno afero s Trumpom.
Hm,Kolinda jevsaj naravna ne pa splastificirana in nategnjena kot Ms.Melany,,,hahaha
Ubadve sta fukiš...
Čestitke Kolindi izgleda čudovito.
Prevzetnost in pristranost ..........po balkansko !
Kolinda je topla predivna ženska, res je Melanija že grdo gleda hladna žena vidi se da ni srečna ...žal počasi bo šla v staro šaro . Kolinda cveti in je res čudovita.
Dej pejt tvoje nebuloze trosit tvojim rojakom ustašotom,Kolinda je navadno govno prepojeno s nacizmom in fašizmom!