Saj bi napisal, da je škoda ženske... ampak, če ni nič v glavi itak ni nič izgubljeno... ko je bila še naravna je bila lepotica in je naslov res držal. Žal je tole samo še slaba senca od prave špele… ...prikaži več iz atomik harmonika...ni mi jasno, da tem ženskam ne potegne, da plastika izključno samo "pogrša", nikoli polepša...
glede na zgornjo sliko sem že mislo, da bo igrala v kakem novem star treku...
Kaj je s temi današnjimi ženskami Grošljeva, Žagarca... A je to trend zdaj, ker pol se moja punca še ni rodila ;) al pa je lin v vrtcu
Kakšen fail je naredila s temi žnabli, zgleda ko Racman Jaka, a jih je res treba tolk povečevat, naravn zgledajo 100 krat lepše.
Saj bi napisal, da je škoda ženske... ampak, če ni nič v glavi itak ni nič izgubljeno... ko je bila še naravna je bila lepotica in je naslov res držal. Žal je tole samo še slaba senca od prave špele… ...prikaži več iz atomik harmonika...ni mi jasno, da tem ženskam ne potegne, da plastika izključno samo "pogrša", nikoli polepša...
Biti fant grošelce, ti pa res ne preostane drugega,kot v Luno lajat: Uauuu,
Cela umetna, ne razimem, kako je lahko to komu všeč...cel svet se bori proti plastiki...