Lepo, da je omrežila 100 letnega putaniera in da sta srečna. Čestitke za dober želodec.
Če se zaljubi v nekoga, ki je starejši kot njen oče se mi zdi, da se ji rotele ne vrtijo v pravo smer.
Lepo bi bilo, ko bi nesramne komentarje zadržali zase. To da sta skupaj je edino njuna stvar in če jima znese, še toliko lepše.Leta sploh niso pomembna.
Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. quality9.best
Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. quality9.best
Zdej bolš zgleda
Se strinjam...sicer je zame daleč pre-stara, ampak za Borisa pa je okej.
A so se takrat že depilirale pod pazduho, po nogah, po........
Že.
Lepo, da je omrežila 100 letnega putaniera in da sta srečna. Čestitke za dober želodec. Če se zaljubi v nekoga, ki je starejši kot njen oče se mi zdi, da se ji rotele ne vrtijo v pravo smer.
S tem zapisom ste o sebi ogromno povedali in nič dobrega. S samopodobo imate gotovo kakšno težavo ali dve.
Lepo bi bilo, ko bi nesramne komentarje zadržali zase. To da sta skupaj je edino njuna stvar in če jima znese, še toliko lepše.Leta sploh niso pomembna.
glava svi ret nari.
Majko moja ... že takrat je izžarevalaa histerijo ...
🤣🤣🤣 A res? In to veste ker? Imate kakšno neposredno ali posredno izkušnjo? Česa vse ne izvem na teh poškodovanih forumih ...
Kako vem? Vidim! Ti ne? Intelekt ti manjka ...
DA. Neštetokrat povožena, pohojena, poležana mačka, ki se je zatekla k gospodarju, ki je ravno ostal brez svoje mačke.
Vi imate pa nekaj zanimivih težav sami s sabo.