spet bodo butasti Slovenci reševali sezono hrčkom, pili njihovo ogabno pivo, jedli zmrznjene kalamare, barabe hrčki jim bodo pa vrnili z dvojnimi cenami. ne razumem zakaj jim raje kar ne pošljete svojega denarja in ostanete doma. se boste manj matrali.… ...prikaži več. ne razumem kako se vam da z avtom hodit na plažo, se drkat za plačljiv parking, se hebat s toplo vodo v kampih... resno? to so vam počitnice? ni čudno, da se slovenske familije na morju skregajo...
Začnite delati doma. To je tisto, kar sem finančno najbolj nagrajeval. V petek sem po zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji mesec dobil 0dličnega Audija A5.
obiščite to spletno stran tukaj. .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Protestiram proti kakršnemkoli oglaševanju Hrvaškega turizma v slovenskih medijih. Kockasti gojijo ciganske posle na osnovi naravnih danosti. A, ko to voli, neka izvoli !
spet bodo butasti Slovenci reševali sezono hrčkom, pili njihovo ogabno pivo, jedli zmrznjene kalamare, barabe hrčki jim bodo pa vrnili z dvojnimi cenami. ne razumem zakaj jim raje kar ne pošljete svojega denarja in ostanete doma. se boste manj matrali.… ...prikaži več. ne razumem kako se vam da z avtom hodit na plažo, se drkat za plačljiv parking, se hebat s toplo vodo v kampih... resno? to so vam počitnice? ni čudno, da se slovenske familije na morju skregajo...
Hlapci, raja gre na hrvaško, bravo, bo Izola manj onesnažena in nižji stroški komunale, vsaj tukaj meščani profitirajo
Lahko podražijo za 500% mene ne bodo videli tam je polno drugih poceni bolših distinacij
jebe se men za to sranje lahk podrazijo za 800 procentov me ni bilo ze 20 let in me ne bo nikoli vec
Začnite delati doma. To je tisto, kar sem finančno najbolj nagrajeval. V petek sem po zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji mesec dobil 0dličnega Audija A5. obiščite to spletno stran tukaj. .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Mene ni bilo na Hrvaškem od leta 1995 več, sem raje na slovenski obali.
To ni več novica, zgolj informacija od dejstvu, ker to naredijo vsako leto.
Jebali vas hrčki
Protestiram proti kakršnemkoli oglaševanju Hrvaškega turizma v slovenskih medijih. Kockasti gojijo ciganske posle na osnovi naravnih danosti. A, ko to voli, neka izvoli !
Naj dvignejo ceno,mene v njihovi ciganiji ne vidijo.Za slovenčke je pa tako vse dobro,tudi razdrapani apartmani.
Sej so jih vsi oz. imamo plače prenizke.