Pa bi ostali doma, kaj pa rinete tam, kjer pravite, da ni varno. Normalni ljudje so vedno pripravljeni na nepredvidene dogodke. Vi pač to niste. Lahko je bil požar tudi podtaknjen, kdo ve.
Taxi za denarce ali noge zastonj. Kaj točno je s tem načinom "evakuacije" do apartmaja narobe? A so najprej podtaknili požar, ker so računali, da jim bodo Hrvati častili prevoz do Novalje?
Nekateri tu ste res bolani,najboljše da so jih pustili kar na cesto take usute in zadrogirane,kot se ve nihče ni bil poškodovan ali ranjen potem mi bo negdo govoru o organizaciji,idioti požar je bil
blayo, nisi dobro prebral mojega zapisa ali pa slabo vidiš. V turističnih delih države po celem svetu govorijo poleg svojega jezika vsaj angleško. Ne predstavljam si, da bi na Sardiniji, Siciliji, NIce...govorili samo italijansko ali francosko, dvomim, da si kdaj… ...prikaži več sploh tam bil glede na izjave, ki jih pišeš.
No, narcisko od Plenkovića.. .se boš kaj oglasil in pokomentiral? Gamat ste bili in gamat ostajate.
"Obiskovalci"....niso uspeli porabit vseh igel in tabletk pa so slabe volje....vemo kaksni obiskovalci so na takih beznicah
Pa bi ostali doma, kaj pa rinete tam, kjer pravite, da ni varno. Normalni ljudje so vedno pripravljeni na nepredvidene dogodke. Vi pač to niste. Lahko je bil požar tudi podtaknjen, kdo ve.
Kurbišče je nekdo po moje zažgal,saj jim je vseemogočni tako ukazal,da se prepreči razvrat v "sveti deželi" ustašlandiji!
Kaj si ti malo bolan?
Taxi za denarce ali noge zastonj. Kaj točno je s tem načinom "evakuacije" do apartmaja narobe? A so najprej podtaknili požar, ker so računali, da jim bodo Hrvati častili prevoz do Novalje?
Nekateri tu ste res bolani,najboljše da so jih pustili kar na cesto take usute in zadrogirane,kot se ve nihče ni bil poškodovan ali ranjen potem mi bo negdo govoru o organizaciji,idioti požar je bil
Slovenscina ti pa ravno ne lezi,a?
Nihče ne govori angleško? Pa kaj ti angleži mislijo, da so? A so oni prišli na Hrvaško? Potem so oni dolžni govoriti hrvaško! Oholost na višku...
Jah niso vsi tko hlapčevski kot smo Slovenci, ki takoj začnemo po Hrvaško pričat, pa naj bo to v SLO ali v HR.
V delih države, ki obiskovalcem/turistom prodaja namestitve in storitve, pričakujem, da vsaj angleško govorijo ne glede na državo. Patetično!!!!
kontrahan, nima to nobene zveze s hlapčevstvom... jaz se pač raje hitro zmenim, ti pa imaš raje svoj ponos...
alen04, potem še nisi bil v Italiji?
...al pa Franciji?
Srečni bodite, da ste živi
blayo, super, da si to vprašal. V Italiji dopustujem. V Franciji pa samo prehodno.
Potem veš, da tam 99% folka ne govori ali noče govoriti angleško...
blayo, nisi dobro prebral mojega zapisa ali pa slabo vidiš. V turističnih delih države po celem svetu govorijo poleg svojega jezika vsaj angleško. Ne predstavljam si, da bi na Sardiniji, Siciliji, NIce...govorili samo italijansko ali francosko, dvomim, da si kdaj… ...prikaži več sploh tam bil glede na izjave, ki jih pišeš.