kolikor je meni znano je takšna kazen bila do nedolgo nazaj, kakšen mesec nazaj pa sem presenečeno slišala, da je ni več. kakorkoli, meni se ne zdi primerno, da ljudje vozijo v kakršnihkoli natikačih, še manj pa ženske v… ...prikaži več visokih petah. saj ni težko imet v avtu enih čevljev pa se pač preobuješ...
v kratkem pričakujte uvedbo kazni za vse neprimerno obute. Živela država ki nas čuva in varuje pred nami samimi...
Zdaj pa naj še naredijo da ne bom smel pit ko vozim...do sedaj nisi smel pit pred vožnjo..
hehehe, saj ne smeš - ne pit ne jest :)
Japonke niso noben problem v primerjavi z visokimi petami. Če že, potem naj se opozarja na nevarnost teh.
ko mam obute šlapne jih enostavno vržem pod sedež in peljem bos. problem rešen. ni neka jaka znanost...
kolikor je meni znano je takšna kazen bila do nedolgo nazaj, kakšen mesec nazaj pa sem presenečeno slišala, da je ni več. kakorkoli, meni se ne zdi primerno, da ljudje vozijo v kakršnihkoli natikačih, še manj pa ženske v… ...prikaži več visokih petah. saj ni težko imet v avtu enih čevljev pa se pač preobuješ...
Najbolje da bomo vozili bosi in nagi. (Kaj niso še ugotovili, da moderna preozka oblačila ovirajo dostop do menjalnika.) ; )