zakaj bi me pa moglo bit sram? ona oz. on oz. ono naj bo vsaj tolk posteno in ostalim sostanovalcem pove kaj je v resnici, ne pa da se izdaja za zensko! me zanima kako bi bil ti navdusen nad… ...prikaži večd tem da bi se zagledal v zensko, nato pa ugotovu da je prej bila tip a? verjetno bi skakal od veselja ane?
A ni ravno to "point" tega "show-a"? Kot tudi to, da se o tem pogovarjate... Vlečejo vas levo in desno, pa tega še veste ne... Moraliziranje tukaj ravno ni na mestu, ane?
zakaj bi me pa moglo bit sram? ona oz. on oz. ono naj bo vsaj tolk posteno in ostalim sostanovalcem pove kaj je v resnici, ne pa da se izdaja za zensko! me zanima kako bi bil ti navdusen nad… ...prikaži večd tem da bi se zagledal v zensko, nato pa ugotovu da je prej bila tip a? verjetno bi skakal od veselja ane?
Pa kdo vas plačuje da kazete to dvospolno kokoš???
Bravo Elvis, kaj pa med nogami????
sramuj se besed in bodi zadovoljen(a), da te narava ni zajebala (razen v glavi) in ti ni potrebno trpeti v napačni koži, brussss
"pozabila"
Zakaj je tolko člankov o tem hibridu? A je edini?
To je primer sodobnega para moškega in ženske v eni osebi.Če bi posvojila otroka bi bila oče in mati v eni osebi.
Tale big brother je presežek inteligence in dokaz, kako se s pravo promocijo lahko gledalcem (bebavim) lahko proda vse.
A ni tole čudno in nalezljivo .Kakor si kupijo joške , že jih morajo kazati vesolnemu občestvu !
A ni ravno to "point" tega "show-a"? Kot tudi to, da se o tem pogovarjate... Vlečejo vas levo in desno, pa tega še veste ne... Moraliziranje tukaj ravno ni na mestu, ane?