Svet
8564 ogledov

Tudi okuženi bodo lahko hodili naokrog, a obvezno z masko FFP2

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Toma 18:59 26.julij 2022.

Največja možna neumnost! IDIOTIZEM brez primere! Takšna maska ima izdišni ventil in filtrira le navznoter, ven pa popolnoma prosta pot!

Leon 19:39 26.julij 2022.

To je ličarska maska in ščiti samo uporabnika .

• Toma 21:19 26.julij 2022.

Če ste me mogoče videli… Na začetku pandemije sem nosil kar sem že imel pri roki: FFP3 by 3M. Edina, ki je sposobna filtrirati tudi viruse. Če je bila za Fukošimo dobra… ampak na koncu sem ga pa fasal, cepljen…

• Dusan12 09:56 27.julij 2022.

Leon, točno to masko je nosila Makarovička, še dolgo potem, ko se je drla na koncertu, kar sama priznava in prišla ob glas, povedala pa je še, da jo je mati predolgo maltretirala in posledive tega se poznajo na njeni ...prikaži več psihi še danes, kar verjamem, poznam veliko levakov, ki še po mnogih letih, ko mamic več ni trpijo za posledicamisvojih vzgoje staršev, te, avtoličarske maske so pa namenjene ravno tej populaciji, zagiftat vse okoli sebe, a ne, ….

• Naklonsky 15:38 29.julij 2022.

Toma, ventil ima namen za vstavljanje tabletke D vitamina - kaj ti ni jasno? Res jo je nosila tudi Makarovička, samo da je vzela drugo tabletko.

• Toma 21:21 26.julij 2022.

Je popolnoma enako kot nič! Še šal okrog vratu bi bolj zalegel..

• rd2dmk2 20:44 26.julij 2022.

ma saj ni probem . pa z masko, verjetno ne bo nihče preveril kaj se dela s tisto masko. mogoče pa bo rent-a-mask sistem. važno bo le da bodo jodlarji vsak mesec šli na obvezno dozo zapravljanja držanih sredstev.

• bobubob 13:32 27.julij 2022.

No, napredek. Doslej so okuženi lahko hodili okrog samo s potrdilom o cepljenju, po novem z masko. Na vsak način bolj učinkovita zaščita zdravih, kot samo papir v roki cepljenega.

luckyss 19:07 26.julij 2022.

"Tudi okuženi bodo lahko hodili naokrog, a obvezno z masko FFP2".....To je vsekakor bolje kot pa naš "ukrep" PCT, ko so okuženi cepljeni lahko naokrog trosili virus...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.