V San Marinu so dobili cepivo za svoje ljudi. SPUTNIK V ! Evo oni so rešili problem, glede na to, da ni veliko prebivalcev. In še dobro je in zanesljivo. Tudi, če ga Ema še ne odobri. Je prav vseen… ...prikaži več ku.c. Itak noben ne odgovarja za posledice, saj cepljeni podpiše, da odgovarja sam.
Če bomo čakali EU še dolgo ne bomo varni s precepljenostjo. Naslednje leto. Kdor čaka in tega ne vidi, je sam kriv (mi smo krivi, ker naša država tega ne vidi in ne naredi nič).
Nikogar ne žalim. Se slišimo recimo ob letu in vidimo, kaj se je do takrat res zgodilo. Vsekakor pa ne vidim kaj pa vidva mislita. Razen žaljenja kar tako.
In kaj pravijo "znanstveniki" IJJ ?
Edini kateremu je zaupati je veliki vseznalec, izobražen za komunistično obramboslovje Janez.
Zločin prvovrstnih zločincev se nadaljuje. Zanke se pa tudi že počasi zategujejo. Samo še malo in bodo podplati v zraku, gamat fašistična.
Zanima me, kakšna bo jutri strategija za cepljenje? Budale! Nehajte že strašit s temi bolanimi eksperimenti od cepiv!
V San Marinu so dobili cepivo za svoje ljudi. SPUTNIK V ! Evo oni so rešili problem, glede na to, da ni veliko prebivalcev. In še dobro je in zanesljivo. Tudi, če ga Ema še ne odobri. Je prav vseen… ...prikaži več ku.c. Itak noben ne odgovarja za posledice, saj cepljeni podpiše, da odgovarja sam.
Cepi se z njim, pa boš rešen.
hehe.. .saj ga je Matilda odobrila, kot vse ostale. Ovce bi to morale vedeti.
Če bomo čakali EU še dolgo ne bomo varni s precepljenostjo. Naslednje leto. Kdor čaka in tega ne vidi, je sam kriv (mi smo krivi, ker naša država tega ne vidi in ne naredi nič).
A imaš ti kako fobijo ali posledico od padca? Naredi si uslugo in skoči v kanalizacijo, pa ne pozabi za sabo zapret pokrova.
prekosil si celo papigo, bravo
Nikogar ne žalim. Se slišimo recimo ob letu in vidimo, kaj se je do takrat res zgodilo. Vsekakor pa ne vidim kaj pa vidva mislita. Razen žaljenja kar tako.